NEW ERA

SI MODA SBMfashion1_HRLÄMPIMÄSTI TERVETULOA UUDISTUNEEN SI MODAN PARIIN!

 

Täällä sitä vihdoin ollaan ja ainakin minä olen tästä muutoksesta äärimmäisen onnellinen. Päätös ryhtyä yrittäjäksi on kypsynyt mielessäni jo useiden vuosien ajan ja olen ylpeä siitä, että päätin vihdoin tehdä sen. Sen nimiin voin jatkossa tehdä myös kaikkia blogin ulkopuolelle jääviä projekteja. Ajattelin tähän alkuun selventää hieman kuvioita, koska oletan, että monilla herää kysymyksiä mm. yläbannerissa olevasta Suomen Blogimedia -merkinnästä ja kuvissa näkyvistä henkilöistä.

Seison yhä edelleen kaikkien sanojeni takana ryhtyä itsenäiseksi yrittäjäksi ja yhteistyöni Suomen Blogimedian kanssa tulee siis olemaan yritysten välistä toimintaa. Tuskin kukaan oletti, että ryhtymällä itsenäiseksi bloggaajaksi haluan eristäytyä koko blogipiireistä, yhteistyökumppaneista ja ennen kaikkea ihanista ja arvokkaista työkavereista? Siksi kuulunkin mielelläni viiden muun bloggaajan kanssa Suomen Blogimedia Fashion -kategoriaan. Mielestäni hyvät ja luotettavat työkaverit ovat minkä tahansa työpaikan/alan suola, joten olen enemmän kuin iloinen, että voin jakaa ajatuksiani jatkossakin samalla alalla työskentelevien kanssa. Emme enää ole konkreettisesti yhteisen portaalin alla, mutta annamme varmasti toisillemme tukea muuten. Ja mikäs näiden naisten rinnalla on seisoessa, kerrassaan upeita kaikki!

SI MODA SBMfashion2_HR

Sí Moda // L.A. Madde // The Ootd Diary // Vilma P. // Ps. I love fashion // Alexa Dagmar

Si Moda jatkaa täälläkin samaa tuttua linjaansa. Asukuvien ja muotijuttujen väliin mahtuu reseptejä, sisustusjuttuja, satunnaisia otoksia arjesta, matkapostauksia ja välillä myös niitä astetta syvällisempiä tekstejä. Ideoita ja postaustoiveita otetaan tietysti ilolla vastaan, kuten myös parannusehdotuksia blogin luettavuuteen liittyen. Uutta ulkoasua saatetaan vielä viilata tässä lähipäivinä ja kuulen mielläni teidän mietteitä siitä. Itse olen hyvin tyytyväinen aikaansaannokseeni ja sen myötä into bloggaamiseen on taas kovasti nousussa. Toivottavasti te viihdytte täällä yhtä hyvin kuin minä.

Postauksen kuvat ovat peräisin viikonlopun Lontoon reissultamme, jonka aikana pääsimme kunnolla tutustumaan toisiimme. Matka toteutettiin yhteistyössä Momondon kanssa ja siitä on luvassa erillisiä postauksia myöhemmin. Reissun päätarkoituksena oli kuvata materiaalia uusiin blogeihimme. Kameran takana hääri superlahjakas Mikko Puttonen, joka on nuoresta iästään huolimatta päässyt jo äärimmäisen pitkälle. Oli suorastaan kunnia saada seisoa hänen kameransa edessä. Ei epäilystäkään ettei hänellä olisi mahtava tulevaisuus edessä valokuvauksen parissa!

//

Welcome to my new blog!

We’ll start with these photos from London. The pictures were taken by a talented photographer Mikko Puttonen. I really think it was an honor to stand in front of his camera. He surely has a bright future ahead. Together with these lovely ladies in the picture we are part of the fashion category of Suomen Blogimedia. I think great coworkers are the most important thing in every job and that’s why I’m so happy about joining this group.

Sí Moda will continue its road just like before. So lots of outfit and fashion related posts ahead. Also some posts about food, interior and beauty will show up once in a while. I’ll hope you’ll continue following my updates and enjoy reading my blog!

kuvat/pictures: Mikko Puttonen

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Noora
  October 1, 2014

  Uusi ulkoasu näyttää todella hyvältä ja raikkaalta! 🙂

 • Katja
  October 1, 2014

  Ulkoasu näyttää upealta! Todella tyylikäs, simppeli ja raikas. 🙂

  • Kaisa
   October 3, 2014

   Jee, itsekin olen tyytyväinen lopputulokseen. Vielä pieniä viilauksia saattaa tulla, mutta muuten mennään sitten tällä!

 • Anniina
  October 1, 2014

  Näyttää todella hyvältä! 🙂

 • ida365
  October 2, 2014

  Onnittelut ihanainen, täällä uudessa blogissa näyttää ihanalta! <3

Previous
Home again