Kirppispäivän kunniaksi on ihan ok postailla uusista vaatebrändisuosikeista vai? Ei ehkä täydellinen ajoitus, mutta tarkoitus onkin nyt ostosten sijaan puhua enemmän vaatekaappini tärkeimmistä elementeistä, omista klassikkovaatteistani, joita suosin vuodesta toiseen. Miten tämä sitten liittyy kahteen uuteen brändisuosikkiin? Noh, heidän valikoimia tässä muutaman päivän selailtuani olen tullut siihen tulokseen, että he taitavat valmistaa vaatteita erityisesti minua varten…

GANNIGESTUZ FAVORITES

Toissa viikolla tein kyseisiltä brändeiltä, Gannilta ja Gestuzilta, alesta ihan mahtavat löydöt ja niiden saattelemana saatoin hieman eksyä fiilistelemään heidän sivuilleen kevään mallistoja. Tämän hetken valikoima näyttää niin lupaavalta, että melkein itkettää. Uskoisin heillä olevan myös jatkuvia malleja/tuoteryhmiä, joihin voi nojautua vuodesta toiseen. Kokosin tähän postaukseen omia lemppareitani.

Aitonahkaiset tuotteet – Gestuzilla laaja valikoima niin nahkahousuja kuin -hameitakin.

Peruspaidat – Kuka ei rakastaisi t-paitoja ja pitkähihaisia raitapaitoja? Näitä löytyy sekä puuvillaisena että pellavana.

Laadukkaat neuleet – Mohairia, Kashmiria, villaa, kivoja perusvärejä sekä ihania malleja. Oma  suosikkini on tällä hetkellä hieman pidempi helmainen ja v-aukkoinen neule.

Kauluspaidat – Itselläni kauluspaitojen käyttö menee kausissa, mutta onko sitä nyt klassisempaa vaatekappaletta kuin valkoinen paitis? Tänä keväänä ne tuntuvat taas ajankohtaisemmilta kuin pitkiin aikoihin.

Yksinkertaiset, mutta tyylikkäät takit – Pitkiä kylpytakkimallisia takkeja ja lyhyitä bikertakkeja, ah tarvitseeko enempää sanoa?

Asusteet – Kumpikaan brändi ei nyt varsinaisesti ole erikoistunut näihin, mutta Gannilta löytyy esimerkiksi oivia lompakoita ja Gestuzilta ihanan ryhdikkäitä hattuja.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Maarit
  February 7, 2016

  Ooo!! Siis mistä löysit näitä ko.merkkejä livenä?

  • Kaisa
   February 7, 2016

   Kampissa Companys myy näitä 🙂 En osaa tarkemmin sanoa kuinka laaja valikoima heillä yleensä on, itse bongasin merkit alerekistä 🙂

 • jeni
  February 7, 2016

  Hyvät merkkilöydöt!!
  Mun lemppareista lempparein lempivaate on nimenomaan Gestuzilta. Pitkä tummansininen farkkupaita ruusukultaisilla napeilla!
  Se on TÄYDELLINEN, ja mikä parasta, täydellisessä kunnossa vielä vuosienkin rakastamisen jälkeen!

  • Kaisa
   February 7, 2016

   Mahtava kuulla hyviä kokemuksia, hieman houkuttaisi nimittäin tilata tuolta ainakin yksi t-paita ja raitapaita testiin 🙂

Previous
Äidinvaistosta