OLYMPUS DIGITAL CAMERA lipokkaat/flip flops H&M // neule/knit ZARAOLYMPUS DIGITAL CAMERAsandaalit/sandals H&M (korut vanhoja/jewellery old)OLYMPUS DIGITAL CAMERAfarkut/jeans ZARA

Muutamat ostokset tehty alesta ja ei-alesta. Entinen varvastossuparini erosi pari viikkoa sitten, kun toinen lipokas putosi vaunujen kyydistä ja jäi sille tielleen. Uudet löytyi onneksi kolmella eurolla. Puuvillainen raitapaitaneulos löytyi Zarasta alle 10 eurolla. Mielestäni juuri tällaiset ajattomat raitapaidat ovat hyviä bongauksia aleista. Ne menevät sesongista toiseen. Aavistuksen cropattu malli tuo kivaa vaihtelua.

Siniset sandaalit löytyi Hennesiltä. Minulla on pääasiassa vain mustia tai nuden värisiä kenkiä, joten nämä tuovat sitä kaivattua väriä kenkäkaappiini. Onneksi loppuviikoksi on luvattu lämpimiä kelejä, niin voi huoletta pukea taas sandaalit jalkaan. Ikuisena pessimistinä en kuitenkaan luota Suomen kesän jatkuvan koko loppuaikaa helteisenä, joten varauduin kylmempiin päiviin näillä Zaran farkuilla. Jotka ovat muuten ne kauan metsästetyt, juuri oikealla kulutuksella, värillä ja mallilla varustetut housut. Aavistuksen vajaamittaiset lahkeet ja ihana vaalea denim ovat avainsanoja, kun puhutaan kesäfarkuista!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Cholossa
NEW IN