SI MODA OSTOKSET APR8 2013SI MODA OSTOKSET APR8 2013 5SI MODA OSTOKSET APR8 2013 3SI MODA OSTOKSET APR8 2013 4SI MODA OSTOKSET APR8 2013 2

Te, jotka seurailette minua Instagramissa (@caseymoda) tiedättekin, että pohdin eilen kumman valkoisen takin ostaisin. Olin jo aikaisemmin ostanut COSin valkoisen takin, mutta sitten törmäsin tähän Zaran omaan. Sen kapeampi siluetti vei lopulta voiton ja päätin palauttaa COSin takin. Aikaisemmin hyvin mustavoittoinen takkikokoelmani piristyi hetkessä. Valkoinen kevättakki check.

Mustavalkoinen raitapaita kuuluu omassa vaatekaappissa niihin kliseisiin “peruspilareihin” ja olen jo tovin etsinyt uutta siistimpää versiota siitä. COSin trikootuotteet olen todennut moneen otteeseen hyviksi, joten ilahduin kovasti nähdessäni tämän hieman edestä lyhyemmän paidan palauttaessani aikaisemmin mainittua takkia. Raitapaita check.

Jos musta väri on jyrännyt takkirintamalla, niin samaa voi sanoa aurinkolaseista. Tänä keväänä ja kesänä leikitellään hologrammin hohtoisilla ja läpinäkyvillä jutuilla. Molemmat trendit yhdistyvät kivat näissä Hennesin aurinkolaseissa. Sesongin hittituote check.

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Juliet
  April 8, 2013

  Ihana takki, ja laseista puhumattakaan. Upeet! 🙂 Täytyypä ehkä käydä Zarassa..ihan vain katsomassa.

  • Casey
   April 8, 2013

   Kiitos 🙂 “ihan vaan katsomassa” olin minäkin ja miten kävi 😀 kuuluisia viimeisiä sanoja…

 • Iina-Maria
  April 8, 2013

  Tosi kivoja keväisiä ostoksia! 🙂 Mikähän siinä on, että nuo raidat alkavat aina viehättämään näin kevään kynnyksellä?

 • Caro
  April 9, 2013

  Voi kuinka upea valkoinen takki! Itse olen etsiskellyt aivan samanlaista kevättakkia, mutta harmittaa oikein, kun Zaraa ei ole Tampereella, sillä Zaran upeista valikoimista huolimatta, tuntuu turhalta lähteä sinne Helsinkiin päin pelkästään takkihimon vallassa ;P Saakos takin hintaa kysellä?

  • Casey
   April 9, 2013

   Zarassa oli pari muutakin tosi kaunista vaihtoehtoa. Tällä hintaa 90 euroa 🙂 COSin oma (aika vastaava, hieman ovaalimpi malli) 150e. Suosittelen kyllä pyörähtämään pikaisesti täällä jos takkia halajat, voivat koot päästä loppumaan, kun kelit alkavat lämmetä ja ihmiset hamuavat kevättakkeja.

Previous
Tukkadilemma
New in