New in: leather and wool

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroin muutamia viikkoja sitten tehneeni suursiivouksen vaatekaapissani. Muuton jälkeen vaatteita ja asusteita on karsittu yhä ja vihdoin kaappi alkaa näyttää sopivan “täydeltä”. Karsinnan jälkeen listasin asioita, joita toivoisin omistavani. Helppoja ja kauniita vaatekappaleita, jotka kestäisivät aikaa sekä sopisivat moniin asuihin. Hyviä kenkiä, joilla olisi mukava kävellä ja jotka pysyisivät kauniina, kun vain huoltaisi niitä oikein. Quality not quantity!

Päätin, että mitään en “haavelistastani” lähde varsinaisesti metsästämään, mutta sopivan tilaisuuden tullen, jos kaunis yksilö tulee vastaan ja se istuu päälle sekä budjettiin, se ostetaan. Viimeisen kuukauden aikana teinkin kaksi ihan mahtavaa löytöä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mustat nahkakengät Sveitsistä / black shoes from Switzerland // harmaa villakangastakki / grey wool coat COS 

Nahkakengät löytyi Sveitsistä alennusmyynnistä. Vaikka niitä voi seuraavan kerran täällä Suomessa käyttää vasta keväällä, en siltä epäröinyt hetkeäkään ostaisinko vai en. Kerrankin löytyi sopivan kapea lesti ja kiva malli. Harmaa villakangastakki on puolestaan ollut haaveenani monena talvena ja nyt löytyi niin kaunis yksilö, että päätin toimia ripeästi. Paukkupakkasilla ei tässä takissa tarkene, mutta nämä monta kuukautta jatkuvat nollakelit ovat juuri sopiva sauma pukea villakangastakki päälle. Toivottavasti saadaan viikonlopun aikana napattua ensimmäiset asukuvat se päällä!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Heidiä
  November 26, 2014

  Vastasin kyselyysi, yleensä vastaan kyselyihin sen takia, että siihen kuuluu arvonta, ja kuten olit kirjoittanut, pitäisi kyselyn jälkeen päästä osallistumaan arvontaan. No eipä päässyt, tuollaisesta huijauksesta jää huono maku.

 • Terhi
  November 26, 2014

  Multa löytyy sama takki vaatekaapista ja olen tykännyt siitä super paljon. Kiva päästä näkemään miten sen tulen yhdistelemään : ) ja kannatan samaa ajatusta kuin sinä, vähemmän mutta laadukkaampaa : ) vaatekaapin uudelleeen “rakennus” alkaa olemaan jo hyvällä mallilla ja on kiva huomata että useat perushyvät tuotteet käy moneen erilaiseen asuun.

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  • Kaisa
   November 26, 2014

   Täällä tämä uudelleen rakennus on vasta alussa, mutta monia hyviä palasia on jo koossa, joten ei siitä syystä ole kiirettä kaupoille 🙂 Tää on oikeastaan aika hauskaa puuhaa yrittää koota sitä täydellistä vaatekaappia! ps. takki on kyllä ihan super <3

Previous
Pieni muistutus
New in: leather and wool