New old hair

si-moda-hiukset-2016-5si-moda-hiukset-2016-0si-moda-hiukset-2016-3si-moda-hiukset-2016-1si-moda-hiukset-2016-2

Vaikka malli ja väri ovat vanhat, on se tukka kuitenkin ihan kuin uusi, kun kampaajalta ulos astuu. Olen jälleen kerran harvinaisen tyytyväinen tähän viileään ruskeaan, joka liukuvärjäyksellä vaalenee latvoja kohti. Senttejäkin lähti aika kivasti ja nyt latvat tuntuvat tuuheammilta sekä ennen kaikkea näyttävät siisteiltä. Ainakin hetken aikaa.

Nimittäin sen lisäksi, että hiukseni ovat ärsyttävän karheat ja näyttävät herkästi huonokuntoisilta (vaikka eivät olisikaan) on näissä vielä kolmaskin ongelma. Nimittäin kasvaessaan pituutta keskelle taakse alkaa muodostua sellainen lokonen, josta hiukset ovat lyhyempiä. Joko ne katkeavat tai eivät vaan kasva yhtä kovaa vauhtia. Sitä yritettiin nyt tasottaa ja melko hyvin siinä onnistuttiinkin. Mysteeriksi kuitenkin jäi miten tämä oikein syntyy. Onko kellään muulla vastaavaa ongelmaa? Entä mitään kikkojen sen estämiseksi?

photos: Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • Ada
  December 15, 2016

  Mistä tuo ihana takki on? 🙂

  • Kaisa
   December 15, 2016

   Tää on Saran 🙂 muistaakseni Gina Tricotista!

 • Jasmin
  December 15, 2016

  Ainakin Nude-blogissa on kamppailtu saman ongelman kanssa. http://www.lily.fi/blogit/nude/invisibobble-ja-hiusvaurion-arvoitus 🙂 Et kyllä kuvissa usein pidä ponnarilla hiuksia, mutta entäs kotona? 🙂

  • Kaisa
   December 15, 2016

   Kotona pidän kyllä kieltämättä aina kiinni 😀 ja varmaan muutenkin 90% ajasta. Puhuttiin tästäkin kampaajan kanssa ja yritän ponnarin sijaan nyt suosia kilpsiä, joka olisi ehkä vähän hienovaraisempi 🙂

 • ell
  December 15, 2016

  Mä oon tässä kampaajan duunia tehneenä ja monia samanmoisia, takaa katkeilleita hiuksia nähneenä, tullu siihen tulokseen, että kun hiukset jää esimerkiks takin tai huivin alle/väliin, ne hankautuu siellä aika pahasti ja näin ollen sit katkeilee just siitä kohden paljon helpommin. Mene ja tiedä pitääkö tää paikkaansa, mut näin mä veikkaisin! Itelläkin meinaan tuppaa just tuolta takaa katkeilemaan ja mulla nimenomaan on usein hiukset just vaikkapa takin alla.

  • Kaisa
   December 15, 2016

   No mulla myös 😀 ja kaulaliinaalla oikein rutistan ne sinne väliin. Pitää ilmeisesti hieman varoa tätäkin. Hyvä pointti, empä olisi tullut ajatelleeksi 🙂 kiitos!

 • P
  December 19, 2016

  Karkkipäivän Sanni juuri postasi kanssa samanlaisesta ilmiöstä täällä ja on tutkituttamassa mistä tämä johtuu! http://blogit.kauneusjaterveys.fi/karkkipaiva/matkalla-hiusakatemiaan/
  Mulla on kyllä kampaaja sanonut samaa, luulin että syypää oli se että itse samoihin aikoihin olin leikannut hiuksia, mutta nyt kyllä epäilen!

Previous
Mini outfit – Pink and sparkle