NEW IN: Silk shirt & Clubmasters

SI MODA NEW IN SILK SHIRT 1SI MODA NEW IN SILK SHIRT 2SI MODA NEW IN SILK SHIRT 3

Kaksi parasta aleostosta: Clubmasterit Sunglassesshopista 66 eurolla (!) ja musta silkkipaita Zarasta. Kevät tule jo!

ps. Ajattelin seuraavaan vaatehuolto-postaukseen kirjoitella hieman ajatuksiani vaatteiden materiaaleista ja niiden valinnasta. Lähinnä ikuisuuskeskustelun luonnonkuidut vs. tekokuidut kautta. Itse suosin paljon puuvillaa, silkkiä ja villaa mutta onko esimerkiksi se kirottu polyesteri kuitenkaan kaikissa tapauksissa huono vaihtoehto? Mm. tätä pohditaan siis piakkoin.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • iippa
  January 14, 2015

  mitä fiiliksiä sul herää sharonin blogikirjotuksesta,jossa mainitsee sut?

  • Kaisa
   January 14, 2015

   Siitä herää lähinnä surullisia fiiliksiä. Ensinnäkin siksi, että Sharon kokee tarvetta kirjoittaa aiheesta. Olen itse ollut koulukiusattu, joten en voi millään tapaa suosia kiusaamista saati itse sitä “harrastaa”. Sen takia koin melkoisen shokin lukiessani oman nimeni kirjoituksesta. En ole millään tavalla häntä halunut loukata tai vältellyt tietoisesti. Facebookissa olen rajanut ystäväni niihin, joihin pidän yhteyttä yms. Se ei millään tapaa määritä sitä, miten ihmisistä ajattelen. Ja pahoittelin jo Sharonille, mikäli minulta on epähuomiossa jäänyt moikkaus väliin. Joskus niin voi nimittäin käydä ihan tahattomasti, joten ei ehkä kannata heti vetää johtopäätöksiä, että toista halutaan syrjiä. Eniten minua kuitenkin harmittaa se asia, että samassa yhteydessä, jossa puhutaan miten ikävää kiusaaminen on, nostetaan esille kaksi bloggaajaa nimeltä esimerkkinä kiusaajista. Se, jos joku nettikiusaamista vasta onkin. Varsinkin, kun tämä on ainakin omalta osaltani tehty hyvin hatarin perustein. Olisin toivonut Sharonin itse ottavan minuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja kertovan mikä hänen mieltään painaa. On aivan turha lähteä riepottelemaan tätä netissä, vaikka kiusaamista vastaan puhuminen aiheellista olisikin.

   • Riikka
    January 15, 2015

    Mun on pakko kommentoida tähän itsekin koulukiusattuna. Koulukiusauksesta jäi sellaiset arvet, että olen aika varovainen uusien ihmisten kanssa enkä perusta mistään satunnaisista tyypeistä, vain todellisista ystävistä. Olen kuullut monesti että tämä ulospäin näyttää ylpeilyltä tai ignooraukselta, vaikka tarkoitus ei todellakaan ole ollut se, minua ei vain kiinnosta satunnaiset tyypit sen enempää kuin mitä esimerkiksi työ velvoittaa olemaan kiinnostunut. En tiedä onko tämä Kaisa sinun kohdallasi näin, mutta olen aina kärkkäänä puolustamassa kiusattuja, kun kiusaamista näen 🙂 Luulen että aika monella muullakin Sharonin kirjoituksen takia leuka loksahti, sinusta on tosi vaikea saada mitään muita kun positiivisia mielikuvia, olet varmasti tosi hyvä tyyppi oikeassakin elämässä!

    • Kaisa
     January 16, 2015

     Kiitos kommentistasi! Tuossa voi olla perääkin, mutta uskoisin omalla kohdallani kysymyksen olevan silkka väärinkäsitys. Olen ehkä hieman laput silmillä kulkija, varsinkin nyt kun on tuo pieni lapsi yleensä mukana. Saatan olla ihan muissa maailmoissa ja moikkaukset jäävät. Perusilmeeni on myös jostain syystä hieman kolkko 😀 joten sekin voi antaa minusta hieman vihaisen vaikutelman. Hyvänä esimerkkinä eräs parhaista ystävistä “pelkäsi” minua ensimmäiset kolme vuotta, jolloin emme siis olleet vielä ystävystyneet, koska omistin kuulemma niin tuiman katseen :DD

Previous
Lace shorts