SI MODA NEW WEEK 1 En muista koska olisin yhtä innokkaasti odottanut maanantaita. Vaikka viime viikolle sattui kolmekin juhlimisen arvoista päivää olin eilen enemmän kuin valmis heräämään jo uuteen viikkoon. Ja ihan vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että odotin niin kovasti, että saisimme taas vihdoin perusarjen rullailemaan. Melkein kaksi viikkoa pidettiin pystyssä sairastupaa ja monet asiat jäivät sen aikana roikkumaan niin pahasti, että tuskanhiki puski päälle pelkästä ajatuksesta.

SI MODA NEW WEEK 2 Vaikka rentoilu onkin ihanaa ja välillä tekee niin hyvää olla tekemättä yhtään mitään sen kummempaa kuin makoilla sohvalla ja tuijottaa ohjelmia, mutta rajansa kaikella. Ainakin itselleni tulee liiasta löhöilystä huono fiilis ja sitä haluaa päästä taas mukaan arjen pyörteisiin. Loppujen lopuksi pidän aikatauluista, selkeistä päivärytmeistä ja toistuvista menoista kovastikin. Välillä nekin puuduttavat oikein urakalla, mutta pidemmän päälle juuri ne asiat kuljettavat elämää eteenpäin mukavasti.

Tälle viikolle olen jo tehnyt rutkasti kalenterimerkintöjä sekä to do-listoja. Kerrankin niiden näkeminen aiheuttaa pelkkiä innostuksen kiljahduksia eikä panikointia. Ensimmäisenä listassa lukee kirppistavarat. Toissa viikonlopun blogikirppis oli omalta osaltani myynnillisesti se surkein kautta aikojen, vaikka muuten kivaa olikin. Veikkaan, että ajankohta hieman karsi innokkaita kirppistelijöitä ja siksi väkeä oli totuttua vähemmän.

SI MODA NEW WEEK 4

Tosin minulla oli myös sen verran paljon tavaraa myytävänä tällä kertaa, että niiden kaikkien myymiseen olisi tarvittu ehdottomasti enemmän aikaa kuin pari tuntia. Vaikka kamojen raahaaminen takaisin Kotkaan hieman ärsyttikin, olen nyt luottavaisin mielin lähdössä kohti seuraavaa myyntipaikkaa. Viime vuosina on tullut harrastettua vain näitä blogikirppiksiä, mutta nyt ajattelin antaa mahdollisuuden myös itsepalvelukirppikselle.

Nyt erityisesti kotkalaiset lukijat huomio! Varasin pöydän uudelta Jussin Jättikirppikseltä ja vien tavarat sinne tänään.  Tarjolla on paljon takkeja, kenkiä ja vaatteita (vaatekoot 32-38, kengät pääasiassa 36). Hyväkuntoisia tietenkin ja ihan pilkkahinnalla. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Pöytä ja rekki numero 100!

SI MODA NEW WEEK 3

ps. Jos eksytte The Cock ravintolaan, niin suosittelen testaamaan tämän yllä näkyvän “flatbread” annoksen, ihan huippu!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Minni
  February 16, 2016

  Voi vitsit, jätin tulematta teidän kirppikselle kun aiemmat vastaavat tapahtumat ovat olleet ilmeisesti aivan tupaten täynnä. Olisi pitänyt sitten kuitenkin lähteä liikkeelle, koska sinun tavaroista olisin varmasti useamminkin mielelläni vienyt mukanani. Noh, seuraavalla kerralla sitten! 🙂

  • Kaisa
   February 16, 2016

   Juu olisi ehdottomasti kannattanut tulla :D! Hyvää myyntiä riitti tunnin ajan ja sitten hiljeni. Neljästä ikeakassista sain kantaa kolme kotiin. Mutta onneksi tavara on lähtenyt hyvin liikkeelle nyt itsepalvelukirppiksellä 🙂

Previous
Happy Valentine’s