Newbie in town

MOM’s

top TOPSHOP / jeans CROCKER (similar here) / shoes CONVERSE

MINI’s

sweater MANGO kids  / skirt LINDEX (similar here) / shoes ADIDAS (similar here) / beanie SEPPÄLÄ

Jos kolmisen vuotta sitten olisi Suomesta löytynyt Kappahlin Newbien (vauvan/lastenvaatemalliston) oma liike, olisin varmasti asioinut siellä ahkeraan. Väritys, mallit ja mitoitus ovat aina olleet mieleeni. Yhä edelleen mini toki mahtuu Newbien suurempiin kokoihin (92-128) ja erityisesti alaosia tulee hankittua tältä merkiltä. Ne pysyvät hyvin ylhäällä hoikallakin tytöllä.

Suomen ihka ensimmäisen Newbie-liikkeen avajaisia vietettiin viime viikolla ja kävimme minin kanssa piipahtamassa paikan päällä. Sillä välin kun neiti kiemurteli väkijoukossa ja pöytien alla, minä yritin tutkia kevään valikoimaa ja vahtia sivusilmällä hänen menoaan. Pari kuvaakin onnistuin tästä pastellisävyjen täyttämästä liikkeestä ottaa.

Vauva-aikana suosin minillä nimenomaan tällaisia heleitä puuterimaisia sävyjä, joita Newbie-mallisto on pullollaan. Nykyisin häneltä löytyy hempeämpien värien lisäksi paljon mustaa, harmaata ja khakin vihreää, mutta nimenomaan näiden yhdistelmä on se, joka omaa silmääni miellyttää kovasti. Newbien tämän kevään/kesän mallistosta meiltä löytyy jo yksi hempeän värinen kukkamekko, joka näyttää varmasti ihanalta vaikkapa nahkatakin ja mustavalkoisten tennareiden kaverina. Mekko lähtee mukaan edessä häämöttävälle Kroatian reissulle, jonka aikana mini toivottavasti pääsee pitämään sitä ilman mitään ylimääräisiä takkeja.

Newbie store Helsinki

Galleria Esplanadi  & City-käytävä

photos of me: Metti Forssell

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • white
  May 4, 2017

  Newbie on varmasti kaunein lastenvaate-merkki mitä tiedän. Näistä voisi ostaa tytölle aina melkeimpä minkä vaatekappaleen vain! Ihana kun nykyään näitä saa isommillekin lapsille, ei tarvitse kriiseillä pian 92 cm siirryttäessä… Teidän minillä on aina niin ihanat asukokonaisuudet! Aurinkoista kesänodotusta!

  • Kaisa
   May 4, 2017

   Samaa mieltä! Sieltä löytyy aina jotain omaan makuun sopivaa. Ja kiitoksia kovasti, neidillä alkaa olla jo aika kova oma tahto pukemisenkin suhteen, mutta vielä saa äiti “onneksi” päättää siistimmistä vaatteista. Ihanaa loppuviikkoa sinne <3

Previous
Yksi toppi – Kolme tyyliä