No more empty vase

Mummolta peritty kaunis vaasi täyttyi vihdoin, kun sain ystävältäni tämän mahtavan kukan. Tuoksu on tajunnan räjäyttävä ja nyt kun kaikki nuput ovat auenneet se on vielä kauniimpi kuin  viime viikkoisissa kuvissa. Tykkään saada kukkia, mutta jotenkin niitä ei meidän taloudessa ole pahemmin osteltu. Eli tämä vinkiksi kaikille tutuille ja etenkin teemulle.

Tällä hetkellä makailen sohvalla peittokerrosten alla, katselen Frendien tuotantokausia miljoonatta kertaa ja naputtelen laaduhallinnan tehtävää valmiiksi. Jokin epämääräinen flunssa iski yön aikana ja päätin levätä kunnolla ettei vaan pahene. Tuli tuossa nukuttua jo 3 tunnin päiväunet ja taidan oottaa kohta uusiksi. Hauskaa viikkoa ihanat!

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Varpunen
  November 14, 2011

  Ihana lilja (?). Kauniit värit ainakin. Itse olen yrittänyt panostaa silloin tällöin kukkien ostamiseen. Ne tekevät huoneesta kuin huoneesta heti raikkaamman ja värikkäämmän.

  http://villivarpunen.blogspot.com/

 • Minna
  November 15, 2011

  Hei, voisitko joskus tehdä postauksen kämppänne sisustuksesta? 🙂

 • Nirso
  November 15, 2011

  Kaunis kukka! Sopii erittäin hyvin väriltään tuohon vaasiin 🙂 Paranemisia!

 • Laura
  November 16, 2011

  Hei, mulla on samainen vaasi! Löysin kesällä kirppikseltä ja se oli pakko saada ja voi, kuinka tuo kukka näyttää siinä hyvältä, hmm.. pitää itsekin lähteä kukkaostoksille : )

Previous
NRJ fashion awards 2011
No more empty vase