Nostalginen päivän ruokapostaus

Minun oli tänään tarkoitus postata tänne blogiin jotain ihan muuta, mutta lounasta kokkaillessa sain yhtäkkiä idean kuvata puhelimella pari kuvaa ruoan valmistuksesta ja valmiista ruoasta. Olihan kyseessä viime viikolla “keksimäni” maailman helpoin ja ehkä paras pikalounasresepti, joka oikein vaati tulla jaetuksi isommalle yleisölle. Tämä ruoka on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mahdottoman hyvää ja pitää ainakin minut hyvin kylläisenä illalliselle saakka. Valmistukseen menee noin viisi minuuttia ja raaka-aineita on mausteiden lisäksi vain viisi.

Tästä postauksesta tulee muuten ihan nostalgiset tunnelmat, sillä juurikin näin toimin blogiurani alkuaikoina. Ruokaa tehdessä tuli ajatus kuvata pari kuvaa ja hetkeä myöhemmin olin jo postaamassa niitä tänne nähtäväksi. Tämä edustaa varmastikin sitä spontaania meininkiä, johon moni silloin blogien alkuaikoina ihastui. Toivottavasti tykkäätte postauksesta, eivätkä rennommalla otteella toteutetut kuvat haittaa 🙂

Vihreä munakas

2 munaa / kourallinen tuoretta pinaattia / 1/2 parsakaali / kourallinen cashewpähkinöitä / kevätsipulia / voita / suolaa / garlic&pepper-maustetta 

Pilko parsakaalin kukinnot pieniksi. Sulata voi pannussa ja lisää parsakaalit siihen. Paista hetki ja lisää sitten silputut kevätsipulit ja pinaatti. Kääntele hetken kunnes pinaatti on pehmeää. Lisää pähkinät ja kokoa kaikki ainekset pannun toiseen sivuun. Riko pannulle kaksi munaa ja hämmennä ne munakokkeliksi. Yhdistä munakokkeli muihin pannulla oleviin. Mausta suolalla ja maustesekoituksella.

PS. TALOBLOGISSA UUSI POSTAUS!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • emmmi
    March 26, 2018

    Ehdottomasti lisää rentoja postauksia, näitä on paljon mielekkäämpää seurata kun kuvat ovat rennompia ja kuvastavat arkista elämää! Itseä alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää blogien täydellisyys ja muotilehtimäisyys. Persoonallisuus ja massasta poikkeaminen on hyvästä! Ihanaa kevättä teille 🙂

    • Kaisa
      March 26, 2018

      Kiitos, kiva kuulla 🙂 tänään tuli itsellekin olo reissukuvia muokatessa, että hittoakos mä näitä tänään julkaisen, kun mulla olisi juuri passeli resepti teille jaettavaksi näin maanantaipäivänä 😀 taisi olla oikea päätös 🙂 Hyvää kevättä sinnekin!

Previous
Tontilla tapahtuu – viikko 13