SI MODA NOVEMBER WANTIESneuletakki Topshop // mekko & kengät Zara // kaulahuivi &Other Stories // kynsilakka Essie // iphone-kuori Moschino (Net-a-Porter)

Marraskuussa haaveillaan…

Pitkistä neuletakeista. Mustan version hankin itselleni jo jokin aika sitten. Tämä Topshopin hupullinen neuletakki olisi hieman rennompi yksilö isoine taskuineen. Plussaa ihanasta meleeratusta harmaan sävystä.

Yöpaitamekoista. Silkinpehmeä ja kevyt mekko kapeilla naruolkaimilla sekä pitsisomisteilla sopii muhkeaan neuleeseen yhdistettynä myös arkeen. Yöpaita-fiilis häviää, kun valitsee omalle vartalolle ihanteellisen mallin ja oikeat asusteet.

Nuden ja harmaan sävyistä. Syksyn tummaa väripalettia on syytä hieman kirkastaa heleillä, vaaleilla väreillä. Avokkaiden väri vaihtuu tässä sesongissa mustasta harmaaseen ja kynnet lakataan nuden sävyisiksi. Vaaleanpunainen kaulaliina tuo kasvoille pientä kaivattua väriä.

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Carola Nyqvist
  November 3, 2013

  Yhdistelmä harmaa/hento roosa sopii hyvin. Seuraava ostos edessä.Kiva kuva muutenkin.

 • Minna Rosé
  November 3, 2013

  Eikä, olen kanssa kuolannut noita kenkiä Zarassa! Niin täydelliset ♥

 • Noora
  November 4, 2013

  Itekin ihastelin tuota Moschinon söpöä kuorta, harmi vaan kun ei oo iPhonea vaan Samsung 😀

  • casey
   November 6, 2013

   🙂 mä niin tykkään noista söpöistä kuorista, mut olen todennut, että paras vaan käyttää semmoista koko puhelimen ympäröivää suojakoteloa. Ne ei oo yhtään niin nättejä tosin :<

Previous
Bluebird
November list