SI MODA NUDE LOOK 2015 2

Hassua miten sitä aina pitää kiinni omista tavoistaan. Jos käytän vahvaa silmämeikkiä, en laita huulille huulirasvaa kummempaa. Jos taas punaan huulet, tykkään pitää silmämeikin maltillisena. Mutta koska säännöt, varsinkin omat säännöt on tehty rikottaviksi, päätin eräänä päivänä kulkea ilman huuli- että silmämeikkiä. Eihän tässä sinänsä mitään uutta ole, koska saatan hyvinkin olla yli puolet viikosta kokonaan meikittä. Mutta jos laittaudun ja tiedän, että olemme aikeissa kuvata asukuvia, niin yleensä meikkiä löytyy enemmän.

SI MODA NUDE LOOK 2015 1

Tämä hyvin vähäeleinen nude look syntyikin hieman vahingossa. Lähdin Helsinkiin jo hyvin aikaisin aamusta, enkä jaksanut meikata kotona sen kummemmin. Ajattelin, että ehtisin laittaa ripsivärin ja muut myöhemmin. Ruuhkassa meni kuitenkin aikaa ja ehdin ainoastaan taivuttamaan ripsiä hiukan.

Olin valmistautunut kuvaamaan asun aurinkolasien alle piiloutuen, mutta Sara rohkaisi jättämään ne pois. Kuulemma “meikittömyys” sopi tähän kokonaisuuteen ja olen kyllä nyt jälkeenpäin samaa mieltä. Kivan freesi eikä ollenkaan niin valju kuin olin ajatellut. Ei se ripsiväri tai huulipuna olekaan ihan ehdoton osa meikkiä. Vai onko teille?

SI MODA NUDE LOOK 2015 3

ps. kotiblogin puolella uusi postaus!

photos: Sara Vanninen / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tilannekatsaus