October looks

SI MODA ASUT LOKAKUU 2015 01

asu 1 / asu 2 / asu 3
asu 4 / asu 5  / asu 6
asu 7 / asu 8 / asu 9
 

Tuntuu, että viime asukuvien ottamisesta on kulunut ikuisuus, mutta niin se taitaa oikeasti ollakin. Vaikka lokakuulle kertyi ihan mukavasti asukuvia, en ole tainnut seistä kameran edessä pariin viikkoon. Vakkari kuvauspartnerini viilettää Nykissä (en ole ollut yhtään katkera niistä upeista kuvista ja paikoista!!) ja flunssa pirulainen on yrittänyt puskea joka toinen päivä takaisin päälle. Ne päivät, jolloin sitä olisi ollut energiaa kuvata, ovat olleet jotenkin synkeän harmaita. Täksi päiväksi olen kuitenkin sopinut siskon kanssa kuvaustreffit. Toivotaan, että keli suosii, jotta saan uutta materiaalia kehiin.

Ajattelin kuvata ne muutamat väliin jääneet todelliset päivän asut sekä yhden, vielä korkkausta odottavan asun sen uuden vihreän tekoturkiksen kanssa. Viime kuussa nähtiin pari juhlavampaa asukokonaisuutta, mutta muuten mentiin aika rennoilla yhdistelmillä. Ajattelin nytkin panostaa näihin arkiasukuviin, koska olettaisin, että ne kuitenkin loppupeleissä inspiroivat teitä lukijoitakin enemmän 🙂 Toki välillä on kiva kuvata hieman editorial-henkisiä kuvia juhlavammissa vaatteissa.

Olisiko teillä muuten jotain toiveita asukuvien suhteen? Entäs löytyykö näistä lokakuun asuista lempparia?

//

October looks 2015! A lot of knit wear like I assumed. What’s your favorite?

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • prettymurmel
    November 3, 2015

    Kyllä sitä arkiasukuvista inspiroituu enemmän, ihan siitä luonnollisesta syystä, että arkisia vaatteita käyttää niin paljon enemmän. Näistä asuista mun suosikit on 1 ja 4! 🙂

Previous
4 x lenses for bloggers