SI MODA RANDOM OCT SI MODA RANDOM OCT SI MODA RANDOM OCT SI MODA RANDOM OCT SI MODA RANDOM OCT

Muutamia otoksia lokakuun ajalta. Alkukuusta saatiin vielä nauttia ruskan loistosta, mutta viime aikaiset sateet ovat piiskanneet lehdet alas puista. Muutenkin sää on vastannut enemmän sitä perinteistä Suomen syksyä. Siinäkin on toisaalta omat hyvät puolensa. On voinut rauhassa kääriytyä viltin alle, hörppiä kuumaa juomaa ja nauttia kynttilöiden loistosta. Koleina päivinä on myös tehnyt mieli kokata syksyisempiä ruokia. Erilaiset keitot ja padat ovat astuneet taas mukaan kuvioihin. Juuri nyt himottaisi punajuuririsotto tai jokin riistaruoka. Hmm täytyy ehkä aloittaa rustailemaan kauppalistaa huomiselle.

Viikonloppuna ajattelin aloitella muutamaa sisustukseen liittyvää projektia. Olen jo valmiiksi käynyt kangas- ja maaliostoksilla, joten nyt vaan pitäisi saada homma aloitettua. Uudistuksen kohteena mm. keittiön verhot sekä pikkuisen ensimmäinen sänky.

Ihanaa viikonloppua kaikille xx

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • sofia
  October 25, 2013

  Moikka! Olen ihmetellyt tätä blogia lukiessa ipadilla, että miksi tekstin ja vasemman reunan väliin ei jää yhtään valkoista tilaa. Teksti alkaa suoraan reunasta ja sitä on aika hankala lukea. Onkohan muilla ollut samaa ongelmaa? Itse en ole sitä muissa refashion-blogeissa huomannut. Ajattelin vaan ilmoitella asiasta.:)

  • casey
   October 26, 2013

   Hei tosi hyvä että kommentoit! Olen tästä jo kerran ilmoittanut eteenpäin, mutta laitan nyt muistutuksen. Muissa Re:fashion blogeissa sitä ongelmaa ei mullakaan näy, joten vika on vaan Sí Modan puolella. Ärsyttävää todellakin, toivottavasti saadaan asap kuntoon!

 • Minttu
  October 26, 2013

  Aivan mielettömän kauniita kuvia – ja olen niin hillittömän onnellinen sun tilanteestasi! <3

  • casey
   October 26, 2013

   Voi kiitos Minttu <3 eipä muuten olla nähty aikoihin!

Previous
at home
October randoms