Oma laituri

SI MODA ASU APR30 2016 1

Se, että Foreca näyttää tulevalle viikolle lähes hellelukemia saa suuni niin isoon hymyyn, ettei mitään järkeä. Aurinkoa on todellakin kaivattu, kuten myös niitä lämpöasteita, jotka eivät vaadi takkia tai edes pitkää hihaa/lahjetta.

Fiilistellessä kesää tulee heti mieleen rakennusprojektimme ja tonttimme, joka on kesäpäiviä ajatellen aivan ultimaattisen upealla paikalla. Jos joku pyytäisi kertomaan vain yhden syyn, miksi halusin tähän kohtaan taloni rakentaa, vastaukseni olisi se oma etelän suuntaan osoittava laituri. Aurinko porottaa tähän ikivanhalle kivilaiturille koko päivän ja edestä avautuu ihana ja tarpeeksi suojaisa merimaisema. Voin jo kuvitella miten kesäaamuisin lokit kirkuvat ja se ihanan mutainen meren tuoksu tulee nenään heti takapihan ovesta ulos astuttua.

SI MODA ASU APR30 2016 4SI MODA ASU APR30 2016 2

Tätä rennomman puolesta viikonloppuasua ikuistaessa noin pari viikkoa sitten oli meri vielä jäässä, mutta nyt siellä liplattaa jo laineet kauniisti. Jonain päivänä hankin vielä oman pikkuisen veneen, jolla voin lähteä lillumaan aalloille milloin haluan. Vanhempieni mökille on laiturin päästä ajomatkaa vain vaivaiset 5 minuuttia moottoriveneellä, joten sitä väliä tulee varmasti sahattua tulevina kesinä vielä lukemattomia kertoja.

Tämä päivä menee Helsingissä, mutta loppuviikolle on suunnitelmissa paljon ulkoilua ja ne kevään ensimmäiset irtojätskit minin kanssa. Aurinkoista viikkoa ihanat!

SI MODA ASU APR30 2016 3SI MODA ASU APR30 2016 5

jacket ZARA / jeans TOPSHOP (Zalando*) / shoes CONVERSE* / top COS

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Lii L
    May 2, 2016

    Oi, kuulostaapa tuo ihanalta! Oma talo meren rannassa laiturin kanssa on omakin haave!!

Previous
Vappu