Oman elämäni #girlboss

shirt GINA TRICOT (similar here and here) / jeans TOPSHOP / shoes KIOMI

Aloitin viime viikolla katsomaan Netflixistä sarjaa nimeltä Girlboss, joka perustuu löyhästi tositapahtumiin. Parin jakson jälkeen olin niin koukussa, että ensimmäinen ja ainut tuotantokausi oli katsottu läpi muutamassa päivässä. Ihastun usein sarjoissa henkilöhahmoihin, kimurantteihin rakkauskuvioihin sekä ehkä hieman kliseisiin ja ennalta arvattaviin juonenkäänteisiin. Haluan sarjojen olevan kevyttä katsottavaa, ns. aivot narikkaan kamaa. Tästäkin sarjasta löytyi ne kaikki klassiset elementit, mutta tällä kertaa koukutuin siihen ihan muusta syystä. Se inspiroi minua aivan valtavasti ja antoi uskoa omaan tekemiseen.

Niille, joille sarja on vielä tuntematon, tiedoksi, että Girlboss kertoo tosiaan löyhästi Nasty Gal-nimisen brändin alkutaipaleesta. Sarja osoittaa hienosti kuinka omien vahvuuksien etsiminen ja löytäminen sekä vankka usko omaan tekemiseen voi viedä sinut pidemmälle kuin mikään muu aikaisemmin. Epäilijöille ei tässä sarjassa anneta tilaa, vaan koko ajan painotetaan sitä, että villeimmätkin unelmat voivat toteutua, jos olet valmis uhrautumaan, tekemään töitä ja ennen kaikkea uskomaan siihen, että niin tulee tapahtumaan.

Tänään maanantaina avatessani läppäriä ja viikon To do-listaa kirjoittaessa mietin, että vitsit minä(kin) olen oman elämäni girlboss ja ehkä juuri sen takia kaikki mistä olen ikinä unelmoinut, tuntuu juuri nyt olevan hitusen lähempänä.

Inspiroivaa ja motivaation täyteistä viikkoa kaikille!

ps. TALO-BLOGISSA UUSI POSTAUS.

pps. Jos joku miettii, että näyttääpä mun kulmakarvat hassuilta, niin kävin vastikään laittamassa microbladingit ja kulmat oli näitä kuvia ottaessa “pahimmassa” parantumisvaiheessa + täynnä bepanthen-voidetta. Kirjoittelen aiheesta lisää myöhemmin.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Matto
  May 8, 2017

  Justiinsa luin kestopigmentoinnista hätkähdyttävän jutun: http://yle.fi/uutiset/3-9599487

  Toivottavasti sinulla kaikki meni hyvin! Upeat housut!

  • Kaisa
   May 8, 2017

   Moikka,

   Olipa hyvä linkkaus! Kiitos tästä 🙂 Liian paljon puhutaan tosiaan microbladingin ja kulmapigmentoinnin haitoista/epäonnistumisista. Minulla oli omat syyni mennä tähän ja siksi aion puhua aiheesta lisää. Ihan heppoisin perustein en tätä päätöstä tehnyt tai tekijää valinnut. Mutta tosiaan, jos kiinnostaa niin kannattaa tulla lukemaan koko teksti, kun sen julkaisen (parin viikon sisään). Ja kiitos, kaikki meni kuten piti!

 • j
  May 9, 2017

  Eksyin pitkästä aikaa blogiisi ja wow! Aivan mielettömän ihanat sivut, kokonaisuus sekä sisältö. Todella inspiroivia kirjoituksia varsinkin tällaiseen elämäntilanteeseen kun koittaa etsii viimeisiä rohkaisuja hypätä tuntemattomaan tavoittelemaan omia unelmia! Heräsi myös kiinnostus kyseistä sarjaa kohtaan, joten pitääkin ehkä alkaa katsomaan. Oikein ihanaa kevättä sinulle ?

  • Kaisa
   May 9, 2017

   Jos Girlboss oli motivoiva ja inspiroiva, niin sitä oli myös tämä sinun kommenttisi. KIITOS KIITOS! <3 Tällaiset antaa aina lisäpotkua tehdä töitä blogin eteen 🙂 Ihanaa kevättä sinnekin! <3

 • Kylli
  May 26, 2017

  Pohdiskelin samaisten ihanien housujen tilaamista ja mietin kokoa. Ovat normi mitoitusta/ valitsitko koon, jota käytät normaalisti?

  • Kaisa
   May 27, 2017

   Moikka, mä otin yhden tuumakoon isomman, koska halusin että ne olisivat nimenomaan suorat farkut eikä ihan pillilahkeiset. Ja hyvä että otin, koska nyt myös vyötärö on ihan sopiva. Yleensä Topshopin vaatteet on aika niukkaa mitoitusta 🙂

Previous
Purkuhommissa