Rehellisesti sanoen toivon tänä jouluna vain ja ainoastaan sitä, että synnytys sujuu sen hetken koittaessa hyvin ja lapsi pääsee meidän kanssamme turvallisesti kotiin! Mutta koska en voi vastustaa kollaasien tekemistä, päätin koota teille nämä perinteiset joululahjalistat. Näistä voi hakea inspiraatiota vaikka omille joululahjaostoksille:

SI MODA JOULULAHJATOIVEET KOTI

1. Bertoia tuoli – Olen haaveillut tästä timanttituolista tai jostain samankaltaisesta jo useamman vuoden. Tämä kyseinen tuoli on muistaakseni vilahtanut blogissa kerran tai pari aikaisemminkin.

2. Lakanat, H&M homePuhtaat valkeat lakanat, onko mitään ihanempaa? Uusille alus- ja pussilakanoille löytyy aina käyttöä. Itse suosin lakanoissa perinteistä valkoista väriä. Tyynyliinoja pitäisi tulla lakanapaketeissa aina tuplamäärä, koska ainakin meidän sängystä löytyy useampi tyyny per nukkuja.

3. Tyyny ja torkkupeitto, H&M homeHarmaa väri on hiipinyt sisustukseeni viime aikoina. Vaikka väri mielletään yleensä hyvin kylmäksi, on se näissä pörröisissä tyynyissä ja peitoissa jotain aivan muuta.

4. Lautaset, Arabia (KoKo) & lasit, Iittala – Laskeskelin, että meidän arkilasit ovat olleet käytössä jo yli 6 vuotta. Ei ihme, että niissä näkyy käytön / runsaiden pesukertojen jälkiä. Iittalan kirkkaat kartiolasit ovat kauniin yksinkertaiset. Jatkossa voisi hankkia muutaman korkeammankin lasin. Lasien lisäksi myös suuret lautaset ovat tulleet tiensä päähän. Tällä kertaa aion hankkia ne valkoisina.

5. Saunatyyny ja laudeliina, Anno (Anttila) – Vaikka en itse mikään saunoja olekaan, niin kaipasivat saunatekstiilimme hieman päivitystä. Anno-sarjan raidallisia laudeliinoja löytyy useamman värisinä.

6. Paulig Cupsolo VerusJos en ole saunojatyyppiä, niin en myöskään ole kahvinjuoja. Siitä syystä emme ole tähän päivään mennessä omistaneet minkäänlaista kahvikonetta, emme edes sitä perinteistä kahvinkeitintä. Teemu on kuitenkin innostunut juomaan erityisesti makukahveja ja itselleni maistuu kaakaon lisäksi Chai Latte, joten pohdimme kapselikeittimen hankkimista keittiöömme. Tämä olisi myös varmasti helpotus vieraillemme, jotka ovat tähän saakka hakeneet kahvinsa lähimmältä R-kioskilta 😀

SI MODA JOULULAHJATOIVEET

1. Kauluspaita, ZaraVaatekaappini tuntuu tällä hetkellä niin toimivalta ja riittävältä kuin naisen kaappi voi koskaan tuntua. Jos jotain uutta hankkisin, olisi se perinteinen valkoinen “miesten” kauluspaita.

2. Suklaata, Godiva ja sukkia, AsosVoiko tämä lahja koskaan epäonnistua? Herkulliset suklaakonvehtit ja lämpöiset sukat toimii aina!

3. Kotiasu, DKNY (Stockmann) – Miettiessäni tulevaa vauva-arkea aloin haaveilemaan mukavasta, mutta silti siististä kotiasusta. Siinä voisi puuhastella kotona ja lähteä tarvittaessa pikaiselle kauppareissullekin.

4. Greyn Anatomia 9. tuotantokausi, CDONLempisarjastani on saapunut uusi kausi kauppoihin. Joululoma sujuisi sutjakasti tätä tuijotellen.

5. Biotherm Aquasource, SokosSain Stockalta pienet testerit kyseisen sarjan voiteista ja ne tuntuivat taivaalliselta. Veikkaan näistä seuraavia luottotuotteitani!

6. Glacy-saapikkaat, Sorel (Retkiaitta) – Jos tuleva vauva-arki sai minut haaveilemaan kotiasusta, sai se myös haaveilemaan kunnon talvisaapikkaista. Korollisilla nilkkureilla ei ehkä lähdetä lumikinosten sekaan työntelemään vaunuja vai mitä?

7. Pieni musta laukku, Marc by Marc Jacobs (Net-A-Porter)Tämä haave saa kiltisti odotella joulun yli alennusmyyntejä, joista aion metsästää itselleni pienen mustan laukun. Tässä kollaasiin valitussa laukussa on kaikki muu oikeastaan kohdallaan, mutta koko on hitusen liian pieni. Tahtoisin nimittäin, että kamerani mahtuisi mukaan. Mutta eiköhän se sopivan kokoinen, yksinkertainen ja kultaisilla yksityiskohdilla varusteltu yksilö löydy suhteellisen helposti…

Mitä teidän toivomuslistoilta löytyy tänä vuonna?

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • K
    December 7, 2013

    Mulla kans samat toiveet synnytyksen suhteen. 🙂 Laskettu aika 22.12. Muuten en itelleni oo toivonu mitään, sanonu vaan et vauvalle saa ostella jos haluu jotain ostaa. Ihanaa vauvan ja joulun odotusta. <3

Previous
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Only one wish