Onnellinen yrittäjä

knit SAMSOE&SAMSOE (similar here and here*) / skirt TOPSHOP (Zalando*) 

Asusta ei tällä kertaa ole sen kummempaa sanottavaa kuin, että tuo neule on edelleen ehdoton lempparini ja kaikkien harmaiden päivien piriste. Muhkea hattaramainen neulos luo ihanan kontrastin kiiltonahkaiselle hameelle. Just the way I like it!

Mutta vaatehöpöttelyjen sijaan ajattelin kertoa vähän kuulumisia. Parin rikkonaisen viikon jälkeen olen saanut taas mukavasti työhommista kiinni ja asiat tuntuvat loksahtelevan paikalleen kivasti. Työrintamalla on keväällä tulossa hieman uudenlaisia juttuja ja se, jos joku hymyilyttää yrittäjää. Ne eivät varsinaisesti liity blogiin, mutta luultavasti niistä täällä mainitsen sitten, kun ajankohtaisia ovat 🙂

Työjuttujen ohella yritän samalla rakentaa palapelia nimeltä taloprojekti. Olen hyvin onnellinen (ainakin vielä tällä hetkellä :D), että päätimme ylipäätänsä lähteä toteuttamaan tätä unelmaamme. Tämä tulee varmasti olemaan yksi niistä elämäni ikimuistoisimmista, ehkä myös haastavimmista vuosista. Uskon, että kaikki se vaiva tulee vielä maksamaan itsensä takaisin ja koko rakennusurakka opettamaan meille paljon. Nyt kun talon lopulliset piirustukset on hyväksytty, on myös omat tehtäväni ja suunnitelmani alkaneet selkeytyä. Tämä torstai aamu meni keittiötä suunnitellessa ja eilen illalla yöllä piirrettiin miehen kanssa pihasuunnitelmaa. Aikaahan projekti ottaa, mutta se nyt oli jo tiedossa. Toivottavasti innostus riittää loppuu asti, eikä homma ala maistumaan puulta missään vaiheessa.

Nyt suljen läppärin ja lähden hakemaan miniä päiväkodista. Vauhdilla vierähtänyt tämä viikko, huomenna on jo perjantai!

ps. Talo-blogissa uusi postaus!

photos: Alexa Aavarinne

(*sponsored/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pihasuunnitelmaa tekemässä