SI MODA ASU AUG31 2015 2

“Oi kiva mekko! ääääh siinä onkin avonainen selkä” – kauppaan jäi.

Tarina, joka on toistunut omalla kohdallani useammin kuin kerran. Aina yhtä ärsyttävää. Missä sitten vika? En ole kokenut enkä koe vieläkään itselleni mieluisaksi lähteä ovesta ulos mekko päällä ilman liivejä. Tukea en varsinaisesti kaipaa, mutta jonkunlaista “suojaa”. Tämä melkoiseksi trendiksikin noussut ilmiö olla käyttämättä rintsikoita ei vain ole minua varten. Olen suosiolla jättänyt kauppaa ne vaatteet, joiden alle liivit eivät sovi.

SI MODA ASU AUG31 2015 5SI MODA ASU AUG31 2015 3SI MODA ASU AUG31 2015 7  SI MODA ASU AUG31 2015 6SI MODA ASU AUG31 2015 4

 

Sisko valaisi maailmaani kesän aikana, kun kamppailin tämän jumpsuitin kanssa. Ihana haalari, mutta mitä ihmettä laittaa sen alle? Ratkaisu: kirjaimellisesti rintoihin liimattavat silikoniset kupit. Miten en ollut tajunnut tätä aikaisemmin? Olinhan näitä nähnyt ja niistä kuullut, mutta ehkä kauhukuva “tissien” putoamisesta kesken illan oli jotenkin iskostunut päähäni.

Kokeilin yhden illan siskon omia ja voin kertoa, että eivät ne mihinkään pudonneet. Paikoillaan olivat oikein kiltisti. Nyt hakusessa olisi omat liimaliivit ja tietenkin läjä avoselkäisiä toppeja ja mekkoja. Tämä Nellyltä saatu pikkumusta on varmasti yksi tulevan kauden lemppareistani, vaikka siinä melko lyhyt helma onkin. Minimitan saa kuitenkin inhimillisen näköiseksi esimerkiksi kietaisemalle takin vyötärölle.

//

Open back dress – I use to have problem with these kind of clothes but now I have the solution: Self Adhesive Silicone Invisible Strapless Backless Push Up Stick on Bra. What a word monster 😮 I though we only have those in Finland!!

 

SI MODA ASU AUG31 2015 1SI MODA ASU AUG31 2015 8 BW

dress here (on sale!)*
shoes here*
necklace here*
jacket SFERA
(*postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Hanna
  August 31, 2015

  Mulla on sama ongelma ja sama pelko niistä silikonisista kupeista – en todellakaan haluais noukkia niitä nilkoista. Mut pitäis varmaan kokeilla ja päästä tästä kauhuskenaariosta yli, koska toi asu on ainakin superkiva!

  • Kaisa
   September 2, 2015

   Joo ainakin näissä “liima” oli tosi napakka ja turvallisen tuntuinen. Kannattaa aluksi testata sellaisten avoselkäisten vaatteiden kanssa, joissa ns. rintaosat on jo vaatteen mallissa vähän “tuettu”. Kuten tuossa linkkaamassani haalarissa rintojen alaosan napakka kaistale estää kyllä vahingon tapahtumisen 🙂

 • Mikaela
  August 31, 2015

  Mä oon kans käyttäny niitä kuppeja ja ne on tosi kätevät!! 🙂

  • Kaisa
   September 2, 2015

   Joo todellakin kätevät! miten en ole tätä tajunnut!

 • Qjs
  August 31, 2015

  Ää, harmittaa niin vietävästi ettei isojen rintojen kanssa selän vilauttelu oikein onnistu. Mikään tuki ei vain ole riittävä.. Sääli sinänsä, sillä itse pidän juuri selkää kauniina ja sitä paljon mieluummin vilauttelisin kuin etumusta, jolloin lookista tulee heti rohkea ja usein vähän tyrkky. Itse en myöskään ikinä paljastaisi samaan aikaan noin paljon selkää ja säärtä, mutta sinulla näyttää kyllä kauniilta! Niin jännästi sitä onkin sellaisten oman pään “sääntöjen” vanki (vain yksi kohta esillä, ei avaria tai todella pieniä ja pyöreitä päänteitä jne.) ei ehkä pitäisi, koska mukavuusalueen ulkopuolelta voi löytyä kivojakin juttuja 🙂 Ja vielä: hiuksesi ovat jotenkin erityisen mainion sliipatut näissä kuvissa, wow!

  • Kaisa
   September 2, 2015

   Tää asu on kyllä niin rajoilla, että onko liian paljastava vai ei. Ihan todellakaan mikään joka äitin perusasu 😀 Mutta kuviin sopii ja varmasti huolella valittuihin tilanteisiin 🙂 Ja hei, nyt ne säännöt nurkkaan, kunhan ei hävyttömyyksien puolelle mene niin mielestäni me kaikki voimme pitää ihan kaikkia malleja ja värejä 🙂 Pitää vaan löytää se omalle kropalle parhaiten yksilö. Pyöreitä päänteitäkin kun löytyy yhtä monta kuin niitä paitamallejakin!

 • Jaeida
  September 1, 2015

  Hei mistä ostit omat kuppisi? On pitänyt jo kauan ostaa tuollaiset mutten oikein tiedä mistä saisi laadukkaat 😛

  • Kaisa
   September 2, 2015

   En ole siis vielä ostanut, vaan testannut siskon omia. Hän osti kai ihan vaan Cubukselta ja muillakin ketjuliikkeillä vastaavia nähnyt. Netistäkin bongasin useammasta paikasta niitä. Täytyy vähän tehdä tutkimusta mistä löytyisi hyvät. Ei niissä Cubuksen omissa ainakaan mitää vikaa mielestäni ollut, eli ainakin sieltä saa 🙂 Voin vinkata mahdollisista muista hyvistä sitten myöhemmin!

Previous
Mini Outfit – Red skirt