SI MODA ASU MAY20 2015 2

Minun oli tarkoitus julkaista nämä kuvat viikonlopun asusta jo eilen, mutta iltapäivän ohjelma muuttuikin radikaalisti. Keskustassa asioita hoitaessa katselin hieman kateellisena ihmisiä, jotka olivat ottaneet aurinkoiset terassipaikat haltuun ja nauttivat vihdoinkin kesää enteilevästä kelistä. Kotiin ajellessa kertasin mitä kaikkea siivouksen ja töiden lisäksi minun pitikään tänään vielä tehdä.

Imuroimisen hoidin lopulta ilta ysiltä, mutta iltapäivä ja ilta menivät ekstemporee grillailuissa. Kotona mieheni nimittäin ilmoitti, että hänen veljensä oli pian tulossa grilliruokien kanssa kylään. Oli muuten melkoisen mieluinen ylläri, kiitos! Tuliterä grilli tuli korkattua, lasten uima-allas puhallettua ja lievästi sanottua orvon näköiset puutarhakalusteet putsattua (ai miten niin parvekekalusteet näyttää pieniltä isolla terassilla?). Mini nautti silminnähden pihalla hengailusta ja veden läikyttämisestä. Halloumi maistui muiden grilliherkkujen ohella taivaalliselta ja jälkiruoaksi nautitut itsetehdyt jäätelöt kruunasivat päivän. Näitä, ei niin suunniteltua kesäiltoja haluan tänä vuonna vielä monta lisää.

Kuvituksena tosiaan asua lauantailta, jolloin käytiin hurraamassa kadun varressa HCR:n juoksijoille. Onneksi sisko jätti oman takkinsa minulle juoksun ajaksi, koska sadetta pitävää vaatetta kaivattiin ajoittain. Juoksun jälkeen aurinko alkoi juuri sopivasti pilkahdella taas pilvien raosta, kun napattiin Saran kanssa nämä kuvat Kansallisoopperan edessä.

SI MODA ASU MAY20 2015 5SI MODA ASU MAY20 2015 0SI MODA ASU MAY20 2015 3SI MODA ASU MAY20 2015 1SI MODA ASU MAY20 2015 4

takki/jacket GINA TRICOT* (**similar HERE)
housut/pants CUBUS+DIY
kengät/shoes OFFICE (**similar HERE)
paita/shirt GINA TRICOT*
laukku/bag INDISKA (**similar HERE,HERE)
aurinkolasit/sunnies RAY BAN (**HERE)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
 
(*saatu/gifted)
(**postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
5 x Coming up