*Yhteistyössä Lenor

Web

Lupasin kertoa hieman tarkemmin Lenorille suunnittelemastani huivikuosista. Kesällä käyntiin lähtenyt projekti eteni niin, että minä sain toimeksiannon Lenorilta ja lähdin ohjeiden perusteella suunnittelemaan kuosia. Lenor valitsi valmiiseen kuosiin brändiinsä sopivat värit ja teetti kyseisellä printillä varustetut huivit. Mutta palataampa takaisin siihen vaiheeseen, kun lähdin vasta luonnostelemaan kuosia.

Inspiraationa minun tuli tietysti käyttää Lenorin huuhteluainepulloja, mutta sen lisäksi otin avukseni Pinterestin, josta metsästin lisää mielenkiintoisia ideoita. Olen aina tykännyt kovasti paperista tehdyistä origami-koristeista ja satuin löytämään muutamia ohjeita, joiden avulla voisi valmistaa paperisia kukkia. Lenorin tuoksuvalikoimistahan löytyy eri kukkaistuoksuja kuten Topaz & Magnolia ja Gold Orchid, joten kukkakuosi oli hyvin luonnollinen valinta. En kuitenkaan halunnut mitään yltiöromanttista kuosia tehdä, joten siksi päädyin luonnostelemaan hyvin graafisia kukkia. Printin raportti (eli se osa kuviosta, joka toistuu) koostui yhdeksästä kukkasesta, joissa oli ajateltu käytettävän kolmea eri väriä. Kokeilin huolettomampaa asettelua, mutta tämä ristinolla-peliä muistuttava järjestys sopi mielestäni tyyliin paremmin.

Oli muuten todella virkistävää pitkästä aikaa paneutua näihin hommiin. Edellisen kerran olin nimittäin suunnitellut printtejä koulussa. Silloin en liioin pitänyt kuosien tekemisestä, mutta nyt nautin siitä. Tässä vielä kuvaa valmiista kuosista:

LENOR VALMIS KUOSI

Loppuun voisin vielä julkistaa aiheeseen liittyvän arvonnan voittajat. Onnea seuraavilla nimimerkeillä kommentoineille: Jonna, Anssku, SUN, benkku, tiiti66, jonzz, ahle, Mussaka, jonnaemilie, maikki, Petra, Heidiä, PK, Meeri, Heini, annid, kikke, karoliina, Miila ja Minni. Teille on lähetetty sähköpostia!

kuvat: Oma Pinterest / Lenor

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Grey wool coat