SI MODA SHOWROOM H&M 2013

Täksi kesäksi haluan mukavat sandaalit. Viime kesänä kärsin Roomassa jalkavaivoista kenkien takia ja sen jälkeen päätin, että ei kiitos enää. Terveyssaadali-trendi on ehkä meille suomalaisille aluksi järkytys, mutta ainakin itse olen jo ihastunut tähän. Vielä en ole niitä täydellisiä sandaaleja löytänyt, mutta esimerkiksi tämä h&m showroomilla bongaamani pari miellyttää silmää. Täytyy käydä maaliskuun lopulla sovittamassa näitä myymälässä. Eiväthän ne varmaan mitkään “ecco-kengät” ole jalassa, mutta itselleni monet h&m:n kengät ovat olleet hyviä jalassa.

Tällä hetkellä jalassa on vanhat sandaalit ja siemailen aamumehua parvekkeella, niin täällä Meksikossa. Netti on hidas kuin mikä, mutta yritän aina välillä ilmoitella itsestäni. Hasta luego!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Maiju
  March 3, 2013

  Onpas nätit sandaalit, ja näyttävät tosiaan siltä, että olisivat mukavat jalassa! H&M:n tennarit ovat ainakin hyviä jalassa, vaikkei ne pakosti ole niin kestävää laatua… 🙂

  Rentouttavaa lomaa teille! 🙂

 • Iina-Maria
  March 3, 2013

  Taidan olla jo nyt kateudesta vihreä, kun edes mietin minkälaisia kuvia tulet postaamaan sieltä matkalta! 😀 Meksiko on kyllä sellanen paikka, johon on vielä joskus päästävä.

  Naaaattikaa!

 • marja
  March 6, 2013

  hei pienennätkö aina nää sun kuvat kun laitat blogiin? musta tuntuu ettei tää lataa läheskään aina sun kaikkia kuvia kunnolla, kun ne on niin törkeen isoja.

  • Casey
   March 7, 2013

   Kyllä mä yleensä pienennän 🙂 nyt en ehtiny mut hyvä että kerroit niin jatkossa varmistan et on pienempiä!

Previous
1,2,3
Ostoslistalla