SI MODA ASU NOV14 2013 SI MODA ASU NOV14 2013 SI MODA ASU NOV14 2013 SI MODA ASU NOV14 2013 SI MODA ASU NOV14 2013   paita Zara // takki Shampalove // legginsit Asos (maternity) // kengät Converse // laukku Kappahl (vanha)

Silmät tahtoisivat kovasti painua jo kiinni, joten pidetään puheet lyheinä. Tämmöisessä asussa olin liikkeellä tänään. Tennarit toivat istuvaan takkiin ja punattuihin huuliin kaivattua rentoutta. Muutenkin alkaa tuntua siltä, että tässä vaiheessa on parempi panostaa mukavuuteen kaikin mahdollisin keinoin.

Huomenna suunnataan pitkästä aikaa Kotkaan vanhempien luo. Edellisestä kerrasta on tainnut vierähtää useampi kuukausi, joten ihanaa vaihtelua viettää viikonloppu siellä!

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Minna Rosé
  November 14, 2013

  Oi miten täydellinen takki <3

 • Pauliina
  November 15, 2013

  Oot kyllä niin kaunis odottaja että tuota hehkua käy ihan kateeksi! Upea Kaisa! 🙂

 • chloe
  November 15, 2013

  Olet niin siro ja kaunis, etten millään voi uskoa, että lapsenne syntyisi jo tämän vuoden puolella. Mikä ihana pieni vatsa oli siinä yhdessäkin postauksessa. Pysyisinpä itsekin joskus yhtä freesinä 🙂

  onko muuten miehesikin jo valmistumassa nyt kun saatte lapsen?

  • casey
   November 16, 2013

   🙂 heh kiitoksia! täytyy kyllä myöntää, että kyllä tässä vaiheessa tulee aika paljon myös niitä päiviä, jolloin mikään ei vaan näytä hyvältä 😀 kaikki turvottaa ja ällöttää, mutta onhan tämä sen arvoista. Mies opiskelee yhä, mutta yrittää saada oikiksen pakettiin normaalia nopeammin eli alle neljässä vuodessa 🙂

 • Susanna89
  November 16, 2013

  Kiva laukku! sopii tähän tyyliin

Previous
First bed
Today’s