Oversize teddy jacket

Onko kenenkään muun mielestä näissä kuvissa jotain koomista 😀 johtuu ehkä tuosta pikkurillin kokoisesta päästäni, joka on upotettu valtavaan huiviin ja oversize takkiin. En muista kuinka hyvin tuo takki on ollut täällä esillä, mutta käyttöä sille on tänä syksynä jo riittänyt. Alle mahtuu paksuinkin villapaita ja ainoa pieni murhe on, että näytän vähän jättiläiseltä se päällä. Tässä iässä mukavuus kulkee yli kaiken hyvältä näyttämisen toisin kuin ylä-asteella, jolloin kävelin koko talven pikkuinen napapaita kuoritakki päällä – ilman pipoa – ilman kaulaliinaa – how cool?

Tämän päivän englannin kielinen puhe sai kehuja yleisöltäkin, joten ei voi kun olla tyytyväinen. Palkkioksi sain vielä sveitsiläisiä suklaakonvehteja. Niiden innoittamana sain vihdoin silitettyä niitä pieniä palloja vaatteeseen kiinni, huomenna näätte mihin!

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • emma
  November 29, 2011

  Tosi kiva asu! Toi takki on ihana, vaikka toi mitä sanoit on kyllä vähän totta 😀 Pää ehkä näyttää pieneltä, mutta jos takki on mukava ja lämmin, niin mitä sitten? 🙂

  http://whatamiwaitingfor-emma.blogspot.com/

 • eveliina
  November 29, 2011

  oon itseasiassa kattonu samaa jo pitkään. oon aatellu että sulla on jännät mittasuhteet tai jotain. mutta ei se mitään, hyvältä näyttää silti! tärkeintä että pysyy lämpimänä:) ihana takki!

 • Tuuli
  November 30, 2011

  Oot niin tyylikäs! Toi takki on <3

  Niin ja kyselit jossain aikasemmassa postauksessa postaustoiveita. Jos pystyisit tekemään sellasen, missä kokoaisit muutaman asukokonaisuuden maksihameen ympärille, oisin ikionnellinen! Rakastan makseja, mut käytän aika harvoin koska se on mulle jotenki vaikeesti yhdisteltävä vaatekappale.

 • Night at Vogue
  November 30, 2011

  Nätti takki!

 • sonjjj
  November 30, 2011

  vitsi katoin että kuinka iso oot tohon mummeliin verrattuna mutta seisotkin tuolilla:)

 • Maija
  November 30, 2011

  Niin totta. Välillä sitä miettii et näytänpä typerältä tämmösessä kunnon toppa-asussa (no ei nyt ihan mut u know :D), mut sit miettii vaan että ihan hiton sama, on paljon kivempi et on lämmin! Ja onneks muutenkin tänä talvena on semmonen aika cosy-trendi 🙂 Tai silleen et voi ihan huoletta laittaa kunnon paksut kaulahuivit ja lämpimät kengät. Ja hei muuten! Ois niiin kiva nähä jotain kuvia susta kun olit yläasteella 😀 Tyyliin tyylistä jne.:D

  • Casey
   November 30, 2011

   Aivan, mikä sen ihanempaa kun kulkea hurjissa toppavarusteissa ja lällätellä pakkaselle, joka yrittää purra ja kylmettää ihoa. Heh 🙂 Ja noista ylä-asteen kuvista, mä en tiiä kuinka kiva niitä olis nähdä 😀 mut katellaan, totuus tyylittömyyden huipusta saakin sattua!

 • Vaate intoilija
  December 1, 2011

  Se on kyllä yksi vanhenemisen hyviä puolia ettei tarvitse enää niin paljon ajatella sitä vaatteiden ulkonäköä. Siis ei sillä ettekö sä hyvältä näyttäis tuossa takissa 🙂

Previous
No more empty vase
Oversize teddy jacket