Päähänpinttymä

SI MODA ASU OCT12 2015 5SI MODA ASU OCT12 2015 0SI MODA ASU OCT12 2015 7

Tällä hetkellä tekisi mieli ravistaa itseäni. Vaikka tiedostan olevani erityisen jääräpäinen luonteeltani ja pidän tätä negatiivissävytteistä piirrettä monessa kohtaa voimavaranani, tulee välillä kuitenkin olo, että antaisit nyt asioiden vaan olla hetken!! Mutta kun ei. Jos TO DO-listallani lukee maanantain kohdalla tietyt asiat ja hankinnat, niin ne on hoidettava silloin vaikka väkisin. Listan asioista muodostuu päähäni sellaisia pinttymiä, että en pysty edes keskittymään mihinkään muuhun. Hyvä, jos maltan istua syömään.

Omituisin pakkomielle viime viikkojen aikana on liittynyt minin ulkoiluvaatteisiin. Pian häämöttävä päiväkodin aloitus on ilmeisesti saanut tämän äidin heräämään ja sekoilemaan kaiken maailman haalareiden, kura-asujen, hanskojen ja talvikenkien kanssa. Tänään huomasin uutisotsikon, jossa kerrottiin ennusteen lupaavan poikkeuksellisen leutoa talvea. Sehän sekoitti päätäni lisää! Mitä jos ei tarvikaan mitään kunnon pakkasukkoasuja?! Asianhan voisi jättää hetkeksi hautumaan ja katsoa tarvetta tilanteen mukaan, mutta minkäs teet, jos koko ajan ääni takaraivossa huutaa toimimaan.

Sanokaa, että joku teistäkin on yhtä pedantti?? 

SI MODA ASU OCT12 2015 1SI MODA ASU OCT12 2015 4SI MODA ASU OCT12 2015 6SI MODA ASU OCT12 2015 2

Ihastuttavista luonteenpiirteistä varsinaiseen aiheeseen eli asuun. Joka on taas kerran hyvin yksinkertainen ja moneen tilaisuuteen sopiva. Tyylini on ollut vuosikaudet melko yksinkertainen, mutta nyt ollaan kyllä otettu yksi askel kohti vieläkin minimalistisempaa suuntaa. Musta jakku, sinisen farkut ja ballerinat. Siitä ei asu paljon yksinkertaisemmaksi voi mennä.

Tämä päällä viiletin toissa viikolla Helsingissä työasioilla. Matalat kengät ovat itselleni ihan ehdoton, jos tiedossa on paljon siirtymisiä paikasta toiseen. Mukavuus ennen kaikkea! Nyt ballerinat ovat vaihtuneet nilkkureihin ja talvitakitkin on kaivettu esille. Jostain syystä en ole siitä lainkaan harmissani, vaan enemmänkin innoissani. Ikuisesta kesän lapsesta on kai tullut syksyn lapsi.

SI MODA ASU OCT12 2015 9SI MODA ASU OCT12 2015 8

jeans ZARA
shoes TOPSHOP
jacket LINDEX*
bag COCCINELLE
sunnies LE SPECS
photos: Sara Vanninen / edited by me
XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Sandy S
  October 12, 2015

  Hep, täällä. Olen vankkumaton to do-listojen tekijä ja noudattaja. Järjestelmällisyys auttaa paljossa mutta ajaa läheiseni kyllä välillä hulluuden partaalle. Useammin kuin kerran olen saanut kuulla että aina ei tarvisi niin stressata kaikesta…

  • Kaisa
   October 13, 2015

   Tuo on muuten ihan totta, että useimmiten tämä piirre ärsyttää enemmän läheisiä kuin itseään. Viimeksi eilen mies sanoi mulle, että relaa vähän :D!!

 • Elli
  October 13, 2015

  Oothan tietoinen siitä, että meidän mieli toimii juurikin noin ja jos joku ajatus jää ns pyörimään päähän pakkomielteisesti (esim just näinkin vakava asia kun kurahaalarit:D) niin sen ajatuksen pystyy pysäyttämään harjoittelemalla<3. Ihmisen mieli on siitä hassu juttu, että se vähän niinkuin vetää pässiä narun perässä just tämän tyylisillä jutuilla ja sitten me luullaan, että meidän elämä ei oo meidän kontrollissa jos ei olla "valmistauduttu kaikkeen"..uskaltaisin veikata, että esim joku sun läheinen peilaa sulle tätä sun pedanttiutta esimerkiksi sen kautta että sua ärsyttää ihan sairaasti se, miten hän voikin elää noin "todellisuudesta" erillään ja esim uskaltaa olla stressaamatta just niistä kurahaalareista ja talvikenkien ostosta:D mun mies on ainakin juuuuurikin niin ärsyttävä, ja sillon kun se ärsytys kasvaa sellaiseksi että sen huomaan niin tajuan taas langeenenni mieleni valtaa..

  <3 Elli

  • Kaisa
   October 13, 2015

   Olipa hienosti kirjoitettu! Oon tästä kyllä tietoinen, mutta puit sen hienosti sanoiksi 🙂 Nuo asiat unohtuu aina sen pahimman “kriisin” keskellä, tänään oon jo hieman rauhoittunut (kurahaalareiden suhteen) 😀 Kiitos Elli ja ihanaa päivää sinne <3

 • jenny
  October 14, 2015

  Ihanasti särmää tuossa asussa, vaikka klassinen onkin. Voisitko laittaa kuvia Minin ulkovaatearsenaalista? Mulla olis kans edessä vastaavat hankinnat – KOLMELLE! Hiki valuu jo ajatuksesta 😀

  • Kaisa
   October 19, 2015

   Kiitos 🙂 Kuvailin viikonloppuna hieman ulkokuvia ministä, mutta tosiaan mulla vielä hankinnat kesken, eli voisin puhua hypoteettisesti siitä mitä olen hankkimassa?

Previous
Sunnuntai