Pääsiäisen suunnitelmat

sleepwear SEPPÄLÄ*

Pitkäperjantai tuntuu tällä kertaa aika tavalliselta perjantailta. Vähän töiden tekoa, siivoamista yms. Vielä ei ole mikään kummoinen lomafiilis iskenyt päälle, mutta ehkä sekin tulee pian. Meidän oli tarkoitus lähteä pääsiäiseksi Tampereelle siskon luo, mutta jäimmekin kotiin. Täksi illaksi saamme päivällisseuraa ystäväperheestä ja viikonloppuna syödäänkin sitten varmasti molempien vanhempien luona vuorotellen. Aika ruokapainotteisella linjalla tulee siis tämä pääsiäinen vietettyä. Se ei tosin haittaa yhtään, nimittäin pääsiäisruoat maistuvat minulle paremmin kuin hyvin. Tämän illan menu on vielä auki, joten sitä pitää alkaa suunnittelemaan samantien, kun läppärin kansi menee kiinni.

Huomenna ajattelin pitää pienen breikin jatkuvasta syömisestä ja pyörähtää ensimmäistä kertaa hieman rautakaupoilla fiilistelemässä laattoja sekä muita materiaaleja. En ole oikeastaan vielä tähän mennessä ehtinyt sen kummemmin sisämateriaaleja miettimään saati tutkimaan, mutta olisi varmaan ihan hyvä käydä hieman katselemassa valikoimia ennakkoon. Olettaisin, että suurin osa näistä kaupoista on huomenna auki(?).

Näistä kuvista tuli muuten mieleen, että jos joku teistä on sattumalta bongannut tutun näköisiä otoksia muutamien suomalaisten brändien instafeedeistä, niin syy on se, että kuvaan tällä hetkeä mm. Seppälälle someen materiaalia. Tämä on yksi uusista “aluevaltauksistani” ja työnkuvista, joihin olen tänä vuonna alkanut satsata enemmän. Näissä hommissa yhdistyy monta asiaa, joista pidän ja joissa koen olevani hyvä. Saan suunnitella, sommitella, kuvata ja tuottaa sekä tehdä töitä sosiaaliseen median parissa. Olen toki aikaisemminkin tuottanut kuvia blogikamppisten ohella, mutta nämä uudet projektit eivät kosketa enää blogia. Se, että tuottaa kuvia jonkun muun käyttöön on aivan eri tavalla haastavaa ja jännittävää, kuin tuottaa kuvia omaan kanaviin. Olen kyllä nauttinut joka hetkestä  🙂

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Käytöstavoista ja kahvin juomisesta