Pääsiäistä ja pitkää pinnaa

SI MODA PÄÄSIÄINEN 2

Ajattelin tulla toivottelemaan teille kaikille pikaisesti mukavaa pääsiäistä!

Meillä loma alkoi tavallaan jo eilen, kun minillä oli tänään vapaapäivä tarhasta. Se tarkoitti siis myös sitä, että minunkin piti pitää aamupäivä vapaata työhommista. Meillä ei ole pääsiäisenä ohjelmassa mitään älyttömän erikoista. Minä menen viikonloppuna yhdeksi yöksi Helsinkiin, mutta muuten vietetään loman ihan perheen kesken kotosalla. Monena vuonna olemme lähteneet pääsiäiseksi reissuun, mutta tänä vuonna jää nyt reissut tekemättä.

SI MODA PÄÄSIÄINEN 1

Muutenkin odotan jännityksellä päästäänkö tässä rentoutumaan karvan vertaa, koska päätimme, että tänään lähtee vihdoin tutti menemään tästä talosta. Päivisin sitä ei ole tarvittu enää pitkiin aikoihin, mutta tuo mokoma pieni kapistus on kyllä taannut hyvät ja pitkät päivä-/yöunet tämän parin vuoden ajan. Kovin lupaavasti tämä hanke ei lähtenyt liikkeelle, kun mini kieltäytyi tänään nukkumasta päiväunia ollenkaan. Ihana ilta luvassa varmasti 😀 Toivottakaa onnea ja pitkää pinnaa!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Jeni
  March 24, 2016

  Tsemppiä! Meillä olis sama edessä ja huh, että hirvittää 😀
  Kahdella pojallani tuttivieroitus oli kuin lasten leikkiä, mutta nyt tämä neiti 1,5-v on kyllä niin jääräpäistä tekoa, että ihan pelottaa mitä tuleman pitää 😀

  • Kaisa
   March 25, 2016

   Kiitos 🙂 Kirjoitinkin tuohon toiseen vastaukseen, miten eilinen sujui. Pelottavan helposti siis. Toivottavasti tää oli tässä!

 • Elli
  March 24, 2016

  Heippa! Meidän tytöllä auttoi lopulta se, että tutista leikkasi saksilla tämän suuhun laitettavan osan pois! Kokeilkaa, ellette ole jo ehtineet 🙂 Meillä raivottiin siis viikkoja iltaisin, kun tuttia ei ollut ollenkaan. Tämä kun keksittiin, niin tyttö mietti ääneen että “tämä on mennyt rikki”, jolloin sanoimme että vahingossa on mennyt, eikä ole nyt ehjiä tutteja. Pari iltaa nukahti yksi rikkinäinen tutti kummassakin kädessä, niissä oli ihmettelemistä 😀 Sitten otettiin pois kokonaan 🙂

  • Kaisa
   March 25, 2016

   Luinkin tästä vinkistä jostain 🙂 Me vietiin tutit metsään “mörkö-vauvoille” eilen 😀 siellä odotti pieni vastalahja minille, jonka hän innoissaan hyväksyi. Sen osalta meni hyvin. Päiväunet meni sitten pipariksi, mutta illalla vain 10 minuutin itkun jälkeen hän rauhoittui ja nukahti itsekseen omaan sänkyyn kuten tutinkin kanssa 🙂 Saas nähdä oliko tämä vaan hyvää tuuria vai päästiinkö oikeasti näin helpolla 😮 Tosin samalla kaavalla mentiin oikeastaan pullonkin kanssa, kun se jäi reilu vuosi sitten pois. Mutta kiitos tsempeistä! Yleensä nämä vaiheet on vanhemmille raskaampia kuin lapselle 😀 haha!

Previous
All beige