SI MODA 17-3-2016 2Oletteko törmänneet #ruokapahe kuviin instassa? Ideanahan on siis esitellä omia ruokapaheita kaikkien niiden täydellisten annosten keskellä. Veikkaisin, että kiireessä tai mieliteon yllättäessä moni meistä (niistä terveellisen ruoan vannojistakin) turvautuu joskus omaan ruokapaheeseen. Toisille se on mäkkärin juustohamppari ja toisille taas einesruoka.

Eräänä päivänä pyörittelin mielessäni omia ruokapaheitani ja siinä samalla mieleen tuli muitakin paheita, joista en ota instakuvaa, snäppää tai välttämättä kerro edes kaverille. Tässä tulee minun paheet kertaa kymmenen.

#ruokapahe – Hah, näitä riittää. Vaikka pidän ns. terveellisestä, puhtaasta ruoasta, uppoaa suuhun välillä niitä pahiseineksiäkin. Seuraavia eineksiä en vaan voi välillä vastustaa; maksamakkara (!!), valmis pinaattikeitto (pakaste) ja valmis maksalaatikko rusinoilla. Parastahan on se, ettei kukaan muu meidän taloudessa näistä tykkää, joten saan herkutella aina yksin 😀

#tyylipahe –  Käytän melko harvoin sukkia, jos ei urheilemista lasketa. Joskus hävettää, jos satun menemään yllättäen jonkun luo sisälle ja joudun ottamaan kengät pois (erityisesti talvella). Olen myös melko laiska silittämään vaatteitani ja välillä huomaan vasta ulos lähdettyä, että olisihan tämän paidan voinut käydä raudalla läpi…

#musapahe – Julkisestihan sitä fiilistelee vaan coolia indiemusiikkia, mutta todellisuudessa mun juoksulenkin biisilistalta löytyy Apulantaa, Kaija Koota, Roxettea ja Laura Voutilaista (?? :D)

SI MODA 17-3-2016 3#tvpahe – En katso uutisia päivittäin, edes viikottain. Ilmankos olen aina pihalla asioista! Eikä tämä johdu siitä, että minua ei kiinnostaisi, vaan en yksinkertaisesti muista katsoa uutisia.

#kirjapahe – Järkyttävät murhakirjat. Ei mitään pum pum-ampumisia, vaan kunnon silpomista jne. 😀 Kiitos niiden menetän yöunenikin, mutta onhan se nyt sen arvoista!

#leffapahe – Musikaalit, korjaan lasten musikaalit kuten High school musical.

#tapapahe – Olen aivan liian usein myöhässä, joka on hieman sarkastinen juttu, jos miettii toista pahaa tapaani. Olen nimittäin aivan järkyttävän kärsimätön, enkä jaksa ikinä odottaa mitään/ketään. Sitä siis ehkä luulisi, että tämän takia olisin itse aina ajoissa…

SI MODA 17-3-2016 1#sanontapahe – Käytän melko paljon ärsyttäviä täytesanoja kuten “vissiin”. Nyt mini on kopioinut tämän minulta ja puhuu seuraavalla tavalla “äiti minulla on vissiin nälkä” ja “nyt me mennään ulos vissiin”.

#kauneuspahe – Käytän melko harvoin deodoranttia. Tää kuulostaa niin ällöttävältä, mutta ihan rehellisesti mun hikoileminen normaaleissa arkipuuhissa on aika minimaalista 😀

#somepahe – Kyttääminen. Haha, kyttään ihmisiä aivan liikaa esim. Instagramissa. Mutta minkäs ihminen uteliaalle luonteelleen voi.

 

Kuvathan ei liity näihin paheisiin mitenkään, mutta eilen tuli napsittua sen verran monet kivat otokset, että päätin liittää yhdet niistä tähän kuvitukseksi.

kuvat: Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Iina / MouMou
  March 17, 2016

  Ai hitto, mulla on sama tyylipahe! 😀

 • sisi
  March 17, 2016

  hahaha mulla oli melkeen täysin samat paheet miinus silpomiskirjat! ihanaa et en oo yksin näiden kaa??

 • katsku
  March 17, 2016

  Hahah eikä, tää oli hauska! Tosi hyviä ‘paljastuksia’ 😀

 • abcd
  March 18, 2016

  maksamakkara ja high school musical <3

 • Jeni
  March 19, 2016

  Haha, muuten ihan samoja mut mikään maksaruoka EI kyllä uppoa. Yök!
  Huippu että tyttäresi on ruvennut puhumaan myös noin 😀 😀
  Itse huomaan lapsissani niitä omia ei-niin-kivoja tapojani (esim. päteminen) ja voi että ne ärsyttää! 😀

 • Mikaela
  March 20, 2016

  Haha tää oli hyvä! 😀

 • Pia
  March 29, 2016

  Huippu! Mulla ihan sama somepahe! Oon älyttömän utelias ja joskus se saa vähän pelottavatkin mittasuhteet! 😀 Samoin mäkään en käytä deodoranttia, kun en oikeastaan hikoile.

  • Kaisa
   March 29, 2016

   Haha, sama! Välillä ihan miettii, et nyt mä en urki yhtään mitään, mut silti uteliaisuus vie aina voiton 😀

Previous
Filttereiden käyttö kuvissa