SI MODA BOMBER TAKKI

Tänään on riittänyt ilonaiheita varmaan enemmän kuin viimeisen kahden kuukauden aikana yhteensä. Ensinnäkin palautin viimein lopputyöni (!!), kävimme ostamassa parhaalle ystävälleni hääpukukankaat, aloitin pakkaamisen omaa häämatkaani varten (ylihuomenna lähtö!) ja viimeisenä muttei vähäisimpänä tämä pirtsakka kevättakki Lontoosta.

Lontoossa olisi voinut shoppailla hullun lailla, mutta minuun iski siellä pienoinen kulutusahdistus. Yleensä samanlainen ahdistus iskee aina alennusmyyntien aikaan. Suuret ihmismassat ja pursuavat vaaterekit saavat sen aikaiseksi. Tällöin päädyn yleensä tekemään vain tarpeellisia hankintoja tai olemaan ostamatta yhtään mitään. Tyhjin käsin en kuitenkaan Lontoosta lähtenyt. Tarpeellisten alusvaatteiden ja pikkusälän lisäksi löysin tämän takin. Yhdistämällä tikkikangas, bomber-malli ja paisley-kuvio saadaan aikaan se täydellinen kevät takki. Tässä on aika paljon sulateltavaa minunlaiselleni värikammoiselle, mutta jostain syystä en voinut jättää tätä kauppaan. Eilen sain vihdoin tilaisuuden pukea sen ylleni, mutta laitoin suosiolla vielä talvitakin sen päälle. Asukuvia en ehtinyt ottaa, mutta yritän ikuistaa asun joku toinen päivä. Ai että odotan sitä hetkeä, kun saan pukea tämän revittyjen farkkujen ja avokkaiden kaveriksi!

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Milla
  February 27, 2013

  Hauska takki!

  Kuva on otettu aivan ihanalla tavalla, laatu, värit, reunat.. Ihan kuin muotilehdestä! Oikein ilo silmälle, kiitos!:)

 • millamainen
  February 27, 2013

  Ooooh! IHANA!

 • Miss Feather
  February 28, 2013

  APUA, ihana takki!! Minkä nimisestä kaupasta ostit sen? Mietin vain että saiskohan tätä tilattua jostain nettikaupasta tai muualta… Totaalisen ihana 😀

 • Enni
  March 17, 2013

  Näin noita pari viikkoa sitten Espanjassa Bershkassa! 🙂

Previous
Wanhat 2013
Paisley Bomber