Päivän väri

SI MODA RED 2016 1 SI MODA RED 2016 2

Tähän maaliskuulle osuu enemmän juhlia kuin alkuvuodelle yhteensä ja tänään on luvassa niistä ensimmäiset! Serkun valmistujaisiin valitsin punaisen haalarin, joka on odotellut vuoroaan jo melkein vuoden päivät. Yksi iso syy siihen, miksi käyttökertoja ei ole tullut oli huonosti istuvat hihat.

Haalariin kuului siis alunperin puolipitkät hihat, jotka roikkuivat ikävästi olkapäiden kohdalta. Hihojen puolesta oikea koko minulle olisi varmasti ollut yksi pienempi, mutta koska haalari istui muuten hyvin, päätin tehdä sille pienen tuunauksen. Irroitin hihat ratkomalla ja käänsin hihansuidet avonaiset saumat kapealla päärmeellä. Lopputuloksesta ei edes huomaa, että malli on muuttunut.

Pohdin tässä pitäisikö punaista haalaria korostaa punaamalla vielä huuletkin vai keskittyisikö sitä vahvempaan silmämeikkiin? Mitäs mieltä te olette? Onko punahuulet punaisen asun kanssa liikaa?Toivottavasti ehdin tänään napata asusta vielä paremmat kuvat, mihin meikkiin ikinä sitten päädynkään, jotta tekin näette lopputuloksen ja punaisen kaunokaisen in action.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Kati Elisa
    March 19, 2016

    Ihana haalari! Itse kokeilisin asteen tummempaa punaa kuin mitä haalari on sävyltään (: ja kerrotko mistä nuo aurinkolasit on aika mageet meinaan!?

Previous
Valuvat ylipolvensaappaat