Paljonko kulutan päivässä rahaa?

Zara dress

Flattered shoes

RayBan sunnies

Mulberry bag

Välillä sitä aina miettii, että kuinkahan paljon itsellä oikein kuluu päivässä keskimäärin rahaa. Vaihtelevasti toki, mutta harvoin monia kymmeniä saati satoja euroja. Kotkassa harvemmin saan kulumaan kauheasti rahaa ulkona syömiseen, kun taas Helsingissä sitä huomaa syövänsä ulkona useamman kerran päivässä. Toki siellä ei ole enää kotia, jossa ruokaa voisi laittaa, mutta tarjontaa ja houkutuksia on myös huomattavasti enemmän. Laskeskelin tänään huvikseni mihin kaikkeen minulla meni päivän aikana rahaa, jonka tosiaan Helsingissä vietin. Loppusummasta tuli huomattavasti normaalia suurempi, sillä tein tänään yhden isomman kauan haaveilemani pitkäaikaishankinnan, mutta se peruskulutus taisi olla aika normaalilla tasolla.

Päivän saldo:

3,5 e annoin minille mukaan, kun hän lähti aamulla käymään markkinoilla.

297 e maksoin viimeisistä puuttuvista kylpyhuoneen laatoista.

5,9 e oli bagelin hinta, jonka söin juoksulounaana ennen seuraavaa tapaamista.

15,50 e maksoi varsinainen lounaani, jonka söin Alexan seurana Kuumassa.

2979,90 e tuntui hurjan suurelta summalta maksaa kerralla, mutta uusi kameran runkoni tulee varmasti olemaan joka euron arvoinen.

20,00 e latasin matkakorttiini

14,90 e maksoi päivän tähän asti viimeisin ateria ja myös päivän viimeinen ostos.

Päivän saldona 3336,7 e.

Normaalisti se on 15-40e hujakoilla eli siinä missä se olisi nytkin ollut ilman kamera- ja laattaostoksia, joita en tosiaankaan päivittäin tee. Oletteko te laskeneet kuinka paljon keskimäärin kulutatte päivässä rahaa?

photos: Janni Ehari, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Suomi roadtrip ja legendaarinen Tukkijokitarina