Pants Solution – ratkaisu farkkujen ostoon

*Kaupallinen yhteistyö Lindex

Eilen sitä taas kirosin. Nimittäin farkkujen ostamista ja sovittamista. Jo pelkästään se, että jouduin sovituskopissa riisumaan kaikki ne tuhannet kerrokset, jotka olin kirpeän pakkasen varalta pukenut sai hien pintaan. Tuskastuin entistä enemmän, kun yritin ujuttaa valitsemiani farkkuja jalkaan. Päällisin puolin ja koon perusteella niiden piti olla sopivat. Sain farkut lopulta päälleni ja napinkin kiinni. Koko oli sopivan napakka, mutta malli ei imarrellut sitten ollenkaan. Siinä kohtaa iski kolmas tuskanhien aalto. Farkut pitäisi riisua pois ja omat vaatteet pukea päälle, sen jälkeen olisi etsittävä uusi malli ja aloitettava alusta. Teki mieli kävellä kassalle ne huonosti istuvat farkut jalassa, pyytää kassaneitiä nappaamaan hinta suoraan jaloista olevista housuista, maksaa ja pyytää vanhoille housuilleni (ja kaikille niille välikerroksille) pussi.

Jos joku uskaltaa väittää, että housujen tai farkkujen ostaminen on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa, niin on pahasti väärässä. Sen sijaan se, että Lindex on loihtinut konseptin, jossa yhden sovituksen ja oikean mallin löytymisen jälkeen ei tarvi enää murehtia sovitusruljanssista on oikeasti erittäin rentouttava ajatus. Lindexin Pants Solution -kampanjan ajatuksena on, että kun kerran löydät Lindexiltä sopivan mallin, voit ostaa sen kaikissa väreissä ja kuoseissa. Tämähän tarkoittaa niinkin villiä asiaa, että sitä voi tarpeen tullen käydä ostamassa uudet housut lapsi mukana ilman, että tarvitsee pelätä hänen a. karkaavan sovituskopin oven alta myymälään 120 kilometrin tuntivauhdilla tai b. vetävän itkupotkuraivarit keskelle sovitus kopin lattiaa. Nerokasta sanon minä.

Itse kävin muutama viikko sitten tutustumassa Lindexin tämän kevään housu- ja farkkuvalikoimaan sekä tähän Pants Solution- kampanjaan tarkemmin. Itselläni haasteena on kapea vyötärö, jonka vuoksi lähes tulkoon kaikki alaosat, jotka muuten istuvat täydellisesti, jäävät löysäksi siitä kapeimmasta kohdasta. Tykkään, että alaosissa on suhteellisen korkea vyötärö, joten lähdimme siitä liikkeelle Forumin Lindex-liikkeen ystävällisen myyjän kanssa. Tavoitteena oli tällä kertaa löytää sekä yksi istuva farkkumalli että housumalli. Toivoin molempien olevan tyköistuvat ja lahkeiden suorat.

Farkkujen osalta päädyin NEA-farkkuihin, joissa on ihanan korkea vyötärö ja toivomani suora lahje. Farkkukangas oli kivan napakkaa, mutta kuitenkin mukava päällä. Erityisesti tykkäsin klassisesta sinisensävystä, joka ei ollut yhtään liian tumma eikä vaalea. Voisin jopa sanoa vihdoin löytäneeni kaappiini sen aina toimivan perusfarkun, jota olen jo tovin etsinyt. Veikkaampa, että tässä on housupari, jonka tulen kuluttamaan puhki ja ostamaan uuden samanlaisen sekä mahdollisesti myös vastaavan eri pesussa.

Jos farkkuetsinnöissä pääsimme nopeasti onnistuneeseen lopputulokseen, niin housujen kanssa vierähti tovi ennen kuin se oikea pari löytyi. Lähtökohtaisesti etsin kapealinjaista siistiä suoraahousua, joka sopisi niin arkikäyttöön tennareiden kanssa kuin vähän hienompaankin tilaisuuteen korkojen kera. Päädyin lopulta tummansinisiin IRIS-housuihin, vaikka en normaalisti mikään sinisen suuri ystävä olekaan. Tummansinisen ja mustan yhdistelmästä kuitenkin tykkään ja tämä klassinen malli toimii varmasti kuvailemissani tilanteissa. Molemmissa valitsemissani alaosissa, housuissa ja farkuissa, oli muuten aavistuksen cropatut lahkeet, jotka paljastavat kivasti nilkkurin varren ja myöhemmin keväällä sitten paljaat nilkat. Tämä vajaamittainen lahje toimii ainakin näin 160-senttisellä todella hyvin ja antaa kivasti lisäsenttejä sääriin.

Kampanjan myötä sain myös teille alennuskoodin, jonka voitte hyödyntää Lindexin verkkokaupassa. Alennuskoodilla pants20inf saa 20% alennusta valitsemistaan housuista. Tarjous koskee kaikkia naisten housuja ja on voimassa 17.3.2018 saakka.

photos: Sara Vanninen, edit: me

 

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Annukka
  March 3, 2018

  Kivat farkut! 🙂

  Minua naurattaa, kun olen nyt useammasta blogista (noin viidestä) lukenut tästä samasta kampanjasta. Te kaikki olette hehkuttaneet näitä eri housumalleja ja tätä kätevää konseptia. Siitä innostuneena menin itse Lindexiin sovittelemaan farkkuja ja yhdetkään eivät sopineet minulle! :DDDD Kaikki olivat aivan kauheita itseni päällä, eivät todellakaan istuneet. Itse olen melko lyhyt ja erittäin päärynävartaloinen, omistan erittäin leveän lantion ja muhkeat reidet. Onneksi itsekin olen löytänyt yhden vaatekaupan ja housumerkin, jonka farkkuihin luotan ja ne sopivat täydellisesti. Vastaavasti kaikki te bloggaajat olette löytäneet sopivat mallit ja ne näyttävät kyllä teidän päällänne kivoilta! 🙂 Että housujen ostaminen onkin vaikeaa…

  • Kaisa
   March 3, 2018

   Voi ei!! 😀 Siis mä olin niin innoissani, kun vihdoin löytyi housut, jotka istuu mulle sekä vyötäröstä, että muualta ja ajattelin, että tässä on konsepti, joka ratkaisee meidän naisten housujen osto-ongelmat 99% varmuudella. Noh mutta ymmärrän kyllä tuon, että niitä itselleen istuvia ei tunnu löytyvän mistään, sillä minäkin saan usein ravata monta liikettä ennen kuin se sopiva pari löytyy. Eniten siinä harmittaa sitten se, että monesti mallit ovat kertaluontoisia, eikä vastaavia ole enää seuraavassa sesongissa myynnissä. Mitäs sitten jos haluaisi samanlaiset ostaa taas? Siinä mielessäkin tää Lindexin kampanja on mun mielestä oiva, että samaa mallia tulee lisää ja eri väreissä/kuoseissa. Tosi kurja kuulla, että sinä et itsellesi sopivia löytänyt kovasta yrityksestä huolimatta.
   Kiitokset kuitenkin siitä, että tulit blogiini kommentoimaan ja millä asenteella vielä. Mahtavaa! Ihanaa kevään odotusta sinne <3

 • Tiina
  March 3, 2018

  Tämän tyyppisessä postauksessa olisi kiva, että edes yhdessä kuvassa ne farkut näkyisivät kokonaan…päällä. Jotta siis saisi käsityksen siitä millainen malli on kyseessä. Kuvat ovat kyllä kieltämättä kauniita, mutta eivät varsinaisesti esittele farkkuja. Nyt jäi siis vaivaamaan, että minkähänlainen lahje tuossa mallissa mahtaa loppupeleissä olla. Totesit, että lahja on suora, mutta se kuinka kapea ja suora se on niin se jäi nyt mysteeriksi. Täytyy varmaan mennä sinne Lindexiin katsomaan voisiko malli olla etsimäni.

  Tietysti yhteistyön tavoite on myös saada lukija kauppaan ostoksille, mutta ehkä siksi että hän innostuu tuotteesta, eikä siksi, että hän ei saanut postauksesta tarpeeksi hyvää kuvaa tuotteesta ja asia jäi vaivaamaan. 😉

  Vinkkinä siis seuraavaan vastaavaan postaukseen. 🙂

  • Kaisa
   March 3, 2018

   Hei tiedätkö mä mietin ihan samaa, että voi kurjuus kun ei otettu yhtään kunnollista seisomiskuvaa! Kiitos, että laitoit palautetta, sillä tämä häiritsi itseänikin. Olen pahoillani tästä!

   Tässä toisessa postauksessa: http://simoda.fi/listalla-juuri-nyt/ mulla on myös samat farkut ja siitä löytyy yksi yksityiskohtakuva farkun lahkeesta kun seison. Harmi vaan, että niissäkin kuvissa istua tönötän melkein kaikissa. Farkuista on kyllä varmasti tulossa lisää kuvia myöhemmin, mutta toivottavasti tuo antoi edes vähän paremman kuva lahkeen mallista 🙂 Forumista tosiaan nämä löysin ja silloin olivat esillä ihan heti ovesta tultaessa nuken päällä! Kiitos vielä palautteesta, nappaan tästä ehdottomasti vinkit talteen. Mukavaa kevään odotusta sinne! <3

   • Tiina
    March 4, 2018

    Kiitos, tuosta toisesta postauksesta sai jo paremman kuvan lahkeesta. 🙂

    • Kaisa
     March 4, 2018

     Hyvä juttu! 🙂 Jatkossa varmistan, että kuvista tulee vaatteet (tai se oleellisin asia) paremmin esille 🙂

 • Tina
  March 5, 2018

  Miltä merkiltä on nuo aurinkolasit? Kivan näköiset!

Previous
Täydellinen epäkevät