Paras tapa opetella uusia asioita

Tämä on ollut hieman poikkeuksellinen viikko, varsinkin töiden osalta. Vain murto-osan työajasta olen ehtinyt keskittyä blogiin, sillä loppuaika on mennyt muissa puuhissa. Se on toisaalta ollut ihanaa vaihtelua, mutta toisaalta taas hieman harmittanut postaustahdin hiipuessa olemattomiin.

Olen kuitenkin saanut tällä viikolla niin paljon aikaiseksi ja oppinut uutta, että näin viikon päätteeksi ei voi olla kuin tyytyväinen. Päätin jo muutama kuukausi sitten, että aion laajentaa osaamistani valokuvien ulkopuolelle ja vihdoin tämän viikon aikana edistyin tässä asiassa. Joskus aikoinaan opettelin kuvankäsittelyn jalon taidon Youtuben avulla ja koin sen heti itselleni parhaaksi tavaksi oppia.

Tässä välissä on tullut opeteltua asia jos toinenkin videoita katsomalla, joten minulle oli päivän selvää, että aloittaisin taas uuden opettelun avaamalla aiheeseen liittyvät videot tubesta. Tälläkin kertaa katsoin valehtelematta tunti tolkulla erilaisia pätkiä uudelleen ja uudelleen. Vähitellen siirryin kokeilemaan omia taitojani ja pian huomasinkin jo osaavani asioita, joista en äsken tiennyt tuon taivaallista. Tässä suhteessa Youtube on kyllä ihan ylivertainen ja ainakin itselleni korvaamaton työväline. Sieltä löytyy vinkkivideoita joka lähtöön halusi sitten opiskella kitaransoittoa, meikkaamista tai juurikin kuvien käsittelyä. Onko siellä teidän joukossa muita “tubeoppilaita” vai käyttekö mielummin esimerkiksi jonkin konkreettisen kurssin uuden oppimiseksi?

PS. TALOBLOGI PÄIVITETTY!!

Superdry jacket

Zara pants

Adidas shoes

Gina Tricot hoodie

RayBan sunnies

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Hirren käsittely ja hirsitalon sisäpinnat