Parempi startti viikonloppuun

cardigan COS / bag MULBERRY / shoes BILLI BI / jeans GINA TRICOT

top MARIMEKKO / sunnies G-STAR

Jee jee, perjantai! Pitkästä pitkästä aikaa on samanlainen fiilis, kuin joskus kouluaikoina viikonlopun koittaessa. Parin viimeisen vuoden ajan on tuntunut, ettei viikonloput oikein eroa muusta arjesta, mutta nyt mini alkaa olla jo niin iso, että viikonloput tuntuu taas viikonlopuilta. Suomeksi sanottuna tulee esimerkiksi nukuttua vähän pidempää, syötyä aamupalaa pari tuntia normaalia myöhemmin ja ehkä pidemmän kaavan mukaan.

Korostaakseni viikonloppufiilistä ja perheen yhteistä aikaa olen yrittänyt aina mahdollisuuksien mukaan hakea minin perjantaisin hieman aiemmin ja keksiä jotain erikoisempaa tekemistä. Milloin ollaan käyty jätskillä, milloin leivottu ja milloin heitetty pyörälenkki. Onneksi 3-vuotiaalle pienetkin asiat ovat enemmän kuin tarpeeksi, joten mitään suurta panostusta lapsen ilon eteen ei tarvita. Esimerkiksi eläin- tai lelukaupassa käyminen on jo jännittävää, että meidän neiti kulkee niiden jälkeen hymy korvissa koko viikonlopun.

Mikäli siellä kaivataan kivaa starttia viikonloppuun, niin suosittelen ottamaan tämän taktiikan käyttöön. Kuten jo totesin, sen ei tarvitse ole suuri eikä kallis asia, ainoastaan jotain hieman normaalista poikkeavaa. Jos ei ole omaa tai tuttua lasta, jota ilahduttaa, niin veikkaampa, että tämmöiseen lähtee mielellään mukaan joku aikuinenkin 🙂

ps. Talo-blogin puolella uusi postaus!

photos: Sara Vanninen, edited by me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Portaat