Noniin viimein lisää näitä Pariisin kuvia. Tosissaan kun niitä plakkarissa yli 700 niin selaamiseen menee hetki ja meidän päiväohjelmilla kuvattavaa oli vähän liikaakin. Lisäksi olen ainakin itse niin fiiliksissä kaikesta nähdystä ja kuvatusta etten osaa valita mitä teille näyttäisin! Joten jos jotain rasittaa nämä miljoonan kuvan postaukset niin pahoittelen. Yllä olevat kuvat on siis alkuviikolta. Jätin välistä maanantain ja keskiviikon aamupäivät, jolloin olimme messuilla. Lupasin tehdä erikseen postausta tästä kansainvälisestä messuprojekti-kurssistamme, joten lykkään kuvat sitten siihen. Mutta nyt näihin kuviin. Maanantai iltapäivä meni Les Hallesin alueella. Käytiin samannimisessä ostoskeskuksessa, joka oli aika perinteinen sokkelomainen ja kolho. Sieltä löytyy mm. Bershka, New Look, Kiko yms., joita Suomesta ei löydy. Läheltä löytyy todellakin käymisen arvoinen elämäntapakauppa Kiliwatch, jonne opettaja meidät neuvoi. Tuo vintagea, second handia myyvä paratiisi imaisee sisälleen ja tuntuu jatkuvan loputtomiin. Tavara on mun silmään ainakin todella laadukasta ja ihan realistisen hintaista. Itse ostin sieltä teemulle nahkalaukun!  Eka ilta päätettiin sushiravintolaan <3 Toisena päivänä matkattiin metrolla Seinen etelärannalle ja Pariisin vanhimpaan tavarataloon Le Bon Marchehen. Meillä oli opettajan antama suosittelulista paikoista, joissa olisi syytä käydä. Tämä oli siis yksi niistä. Suosittelen kyllä, jos ei kestä hermot Lafayetten suurten tavaratalojen ihmismäärää + tavaratalon gurmee vrt. stockan herkku oli mahtava! Tuolta jatkoin itsekseni matkaa kohti Notre Damea, matkalla poikkesin American Appareliin ja tietty maistamaan crepesiä. Kuljin monena päivänä pitkiäkin reittejä itsekseni, sillä kaikilla oli vähän erilaisia kiinnostuksen kohteita ja olin itse asiassa melkein ainut, joka oli ekaa kertaa Pariisissa. Päästyäni taas Seinen pohjoispuolelle tapasin matkaseurueeni ja pyörimme yhdessä Rue de Rivolin kaupoissa (bershkaa, stradivariusta yms.). Jatkoimme siitä Maraisin kaupungin osaan, taas kerran opettajan suosittelemina. Sieltä löytyi mahtavia vintageliikkeitä ja hyviä ravintoloita. Iltaa kohden kävelimme takaisin päin ja Pompidue Centerin luo. Harmiksemme se oli mennyt kiinni, emmekä päässeet sen katolle ihastelemaan maisemia. Onneksi niitä päästiin ihastelemaan myöhemmin ja huikeita kuvia siitä taltioituneena. Niihin ja moneen muuhun juttuun palaan ensi kerralla. Kysykäähän taas jos on jotain 🙂 Yritän laittaan tekstin sekaan noita vinkkejä, jos täällä sattuu olemaan paikasta kiinnostuneita/reissuun lähtijöitä.

P.S. huono puoli yksinkulkemisessa reissussa on se ettei tule itsestä otettua niitä turistikuvia. Muutamia pyysin muiden turistien ottaa, mutta eihän se tarkennus niiltä ihan lähtenyt 😀

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • indie by heart
  September 30, 2011

  OO matkakuume! ikävä tuonne. ♥

  Aivan huippuja kuvia.. :,)

  xx indie by heart

 • Ina
  September 30, 2011

  Tyylikkäitä kuvia ja sä oikeen sulaudut tuohon kyseiseen kaupunkiin! 😉

 • Katja
  October 2, 2011

  syksy Pariisissa olisi kyllä ihana kokea. Haaveilen tässä, että varaisin pienen viikonloppumatkan ennen kevään harjoittelua(valitettavasti vasta silloin, tiedän, että olen siihen asti ihan kiinni) Pariisiin poikakaverin kanssa. We’ll see..

Previous
vastauksia osa 1.