Viimeinen kuvapläjäys Pariisista tulee lopultakin. Näiden lataamiseen saa kulumaan aina ihanasti aikaa, jota minulla nyt sairastellessa viimein on. Kiitos muuten päänsärkykommenteista kaikille edellisessä postauksessa. Tänään en ole vielä lääkettä ottanut, mutta aika heikosti sujuu edelleen. Toivotaan, että pääsen pian taas normaaliin vauhtiin. Mutta itse Pariisiin:

Viimeiset päivät olivat kelin puolesta kaikkein parhaimmat. Aamun viileydestä johtuen puin, joka kerta liikaa päälle. Päivisin olisi tarjennut lyhyissä lahkeissa ja hihoissa. Askelmittaria ei ollut mukana, mutta vikoilta päiviltä olisi siihen kyllä kertynyt aikamoiset lukemat. Päivien ohjelmiin kuului mm. Louvrea, Tuileriesin puistoa, Champs Elyseetä, uudelleen Eiffeliä, Seinen vartta ja viimein sitä Sacre Coeuria! Löydettiin Outin kanssa sinne ihan vahingossa ja hyvä, että löydettiin. Se oli aika lähellä meidän hotellia ja päätimme palata sinne viimeisenä iltana uudestaan piknikille. Se oli huikea lopetus ihanalle reissulle. Illan pimetessä nautittiin juustoja, kuunneltiin livemusiikkia ja nähtiin Eiffel tornin iltavalojen syttyvän. Lopulta joukkomme katosi Pariisin yöhön, nukkumaan, koska aamulla oli herätys 3.50 ja lento takaisin Suomeen.

Jos jollain on nyt jotain Pariisiin liittyvää mielessäni, niin pommittakaahan kysymyksillä 🙂 nyt on vielä suht tuoreessa muistissa nimittäin!

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Somppu
  October 13, 2011

  Aivan ihania kuvia!:) Osaatko itse puhua ranskaa?

  • Casey
   October 13, 2011

   kiitos 🙂 en kyllä ranskaa osaa ja se kyllä vähän harmitti tuolla. Espanjan kielen rippeeni kyllä hieman auttoivat ymmärtämään ruokalistoja yms. perusjuttuja!

 • laura
  October 13, 2011

  voivoivoiii ! mulle tuli niin kova ikävä Pariisiin, että ihan itkettää! olin kesän töissä disneylandissä ja nyt tuli suuri kaipaus niiiin kauniiseen Pariisiin! ihania kuvia 🙂

 • marcella
  October 13, 2011

  great great great pics

  http://urbanprettygirl.blogspot.com/

 • Natali
  October 13, 2011

  Even though I do live in Helsinki, I still can’t read finnish very well, but I’m trying!

  Been following you blog for quiet some time and I like it very much. I think that it has

  improved even more after you joined to indiedays 🙂

  Lovely Paris photos!

 • erika
  October 14, 2011

  Ihania kuvia! 😀

 • nelli
  October 14, 2011

  Mahtavia kuvia! Ja mistäköhän mahtaa olla tuo ihana hame kotoisin?

 • sonja
  October 15, 2011

  Iiihana kuva toi seitsemänneks viimeinen! 🙂

Previous
headaches
Pariisin syksy 4