Ceviche ja parasta riisiä ikinä

SI MODA FOOD PASTOR 2016 1

Pitkästä aikaa yksi ravintola suositus. Olin käynyt tässä kyseisessä ravintolassa kerran aikaisemmin melkein heti avajaisten jälkeen ja kokemukseni oli silloin ihan jees. Ei siis mikään ylistyssanojen arvoinen, mutta ihan kelpo illallinen. Kyseessä oli date night mieheni kanssa, joten kameran olin jäänyt tarkoituksella kotiin.

Kun sain kutsun Lindexin lounastilaisuuteen Pastor-ravintolaan hihkuin ilosta. Tälle paikalle täytyisi antaa uusi mahdollisuus. Sen verran hyvältä heidän ruokafilosofiansa omaan suuhuni kuulostaa. Kyseessä on siis perulaiseen keittiöön perustuva ravintola, jossa näkyy myös vaikutteita Itä-Aasiasta sekä Espanjasta. Maut ovat selkeitä ja raikkaita (!) sekä raaka-aineet tuoreita.

SI MODA FOOD PASTOR 2016 6SI MODA FOOD PASTOR 2016 5 SI MODA FOOD PASTOR 2016 10Ensimmäisenä meille tarjoiltiin alkoholittomat alkumaljat, jotka hemmottelivat heti kirpeiden makujen ystävää. Kiskaisin maljan hyvän maun sekä järjettömän janon saattelemana hetkessä. Myöskään alkuruoassa ei oltu säästelty limen kanssa. Kipakan makuinen ceviche sisälsi lisäksi lohta, katkarapuja, guacamolea, chiliä sekä korianteria. Kaikki lempimakuni samassa sopassa ja maku oli juuri niin taivaallinen kuin menua lukiessa kuvittelin.

Monen suuhun alkuruoka tuntui olevan liian kirpeää syötäväksi lautanen tolkulla, mutta itse santsasin kolme kertaa 😀 Pastorin yksi kivoista puolista onkin se, että pöytään voi pyytää annoksia jaettavaksi. Tällöin jokainen voi annostella kutakin lajia sopivan verran omalle lautaselleen, kuten me teimme tällä kertaa.

SI MODA FOOD PASTOR 2016 4SI MODA FOOD PASTOR 2016 9SI MODA FOOD PASTOR 2016 3Pääruokana oli jonkinsortin kanapataa, joka sekin maistui maukkaalta. Suuremman huomion tässä kohtaa vei kuitenkin kanan kanssa tarjoiltu riisilisäke, joka oli niin käsittämättömän hyvää, että useimmat meistä kyselivät innokkaina mitähän se mahtoi oikein sisältää. Harmikseni en muista täydellistä listaa, mutta ravintolalle tutut raaka-aineet, korianteri ja lime, sieltä ainakin löytyivät. Ehdottomasti paras lisuke(riisi), jota olen ikinä maistanut.

Toinen käyntini Pastorissa oli siis huomattavasti positiivisempi, suorastaan huikea ja cevichen maku kielelle aion kyllä varata täältä pöydän uudestaan. Suosittelen erityisesti kaikkien limen ystävien piipahtamaan täällä. Illallispöytien lisäksi Pastorista löytyy kiva “lounge” alue, johon voi tulla nauttimaan muutamat drinkit ja pientä syötävää. Kiitos vielä Lindexille ja ravintola Pastorille kutsusta!

SI MODA FOOD PASTOR 2016 2SI MODA FOOD PASTOR 2016 8SI MODA FOOD PASTOR 2016 7

Pastor

Erottajankatu 4

00120 Helsinki

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Retro feeling