Paulan uusi tyyli

* Yhteistyössä Paulig ja Paula

Kävin viikonloppuna Kotkassa muutamalla kirppiksellä, kierrätyskeskuksessa ja vanhan tavaran kaupassa katselemassa, jos jotain kivaa löytyisi kotiin. Sisustusostokset jäivät vähäisiksi, mutta bongasin sieltä erään henkilön, johon tekin saatte tänä syksynä tutustua hieman paremmin.

Nimittäin Pauligin Paulan. Tämän legendaarisen kahvitytön, joka on koristanut Pauligin kahvipurkkeja jo toista sataa vuotta. Ensimmäinen “elävä Paula” valittiin 50-luvulla ja yhä edelleen valitaan uusi Paula muutaman vuoden välein. Viime keväänä käynnistettiin ensimmäinen vaihe Paula-brändin uudistuksessa. Menneinä vuosikymmeninä Paulaa pidetty esikuvana ja päätähtenä, mutta nykyisin hänet halutaan nähdä enemmänkin kahvittelukaverina, eräänlaisena “somebaristana”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brändiuudistuksen toinen vaihe käynnistyy nyt syksyllä ja tässä kohtaa myös minä astun kuvaan. Olin enemmän kuin otettu, kun minua pyydettiin mukaan uudistamaan tämän pitkäaikaisen kansansuosikin tyyliä. Paula merkitsee varmasti vielä enemmän hieman vanhemmille ikäpolville, mutta kyllä itsellänikin tulee ensimmäisenä mieleen suomalaisesta kahvista Paulig ja Paula. On hienoa ja jopa rohkeaa olla mukana uudistuksessa, jossa on tarkoitus päivittää 1800-luvulta peräisin oleva tyyli. Sääksmäen kansallispuku toki pysyy jatkossakin Paulan käytössä, mutta rinnalle haetaan nyt uutta 2010-luvulle sopivaa tyyliä.

IMG_3645Paula_mv

Kolmen muun bloggaajan Idan, Lauran ja Miisan kanssa pääsemme kisailemaan siitä kenen ideoimaa tyyliä Paula tulevaisuudessa kantaa yllään. Avuksemme saamme vaatesuunnittelun opiskelijoita, jotka valitaan mukaan nyt käynnissä olevan kilpailun kautta.  Odotan innolla varsinaista suunnitteluvaihetta, kollaasien tekoa ja sitä armotonta vaihtoehtojen pyörittelyä. Se oli aikoinaan lempipuuhaani koulussa, joten siitäkin syystä tämä yhteistyö on lähellä sydäntäni. Seuraavan kerran palailen siis aiheesta omien ideoideni kera, mutta sitä ennen haluaisin kuulla minkälaisena te lukijat näkisitte 2010-luvun Paulan tyylin? Paulaan pääsitte tutustumaan paremmin kampanjasivulla täällä.

kuvat 1,2,3 minä / kuvat 3,4 Paulig

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Knitted grey outfit