Perfect white t-shirt

t-paita H&M trend, shortsit Zara, farkkuliivi 2hand, risti A.Asplund

Eilisen asua vielä. Joku kysyikin mistä t-paita on. Löysin sen Malmön hennesiltä, mutta näköjään niitä oli myös Aleksanterinkadulla. Olkapäiden lisäksi myös paidat sivut ovat läpinäkyvää kangasta. Täydellinen valkoinen t-paita sanoisin. T-paita keli siellä ei kyllä vielä ollut, mutta kirpparille ei paljon enempää vaatetta olisi voinut laittaa. Niin hikistä hommaa se oli, ainakin henkisesti. Joka tapauksessa hytisin sitten lyhyet hihat-lyhyet lahkeet-asussa pitkin pihaa väkinäisessä hymyssä. Kylmyys taitaa välittyä näistä ihan ilman sanojakin…

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Karolina
  February 27, 2012

  Ihana asu! Noi shortsit on tosi mainiot. :))

  • Casey
   February 27, 2012

   kiitti! Ite oon menettäny sydämeni noille shortseille myös 🙂

 • Henriikka
  February 27, 2012

  Koin niin suuren valaistumisen äsken! Sanoin sulle eilen kirppistä ennen muistavani sut koris-ajoilta, ja siis muistankin oikein hyvin, mutta pikkusiskosihan se mun vastus on ollut (aijaij, kova vastus olikin) ja sinä olit se, joka olit auttamassa pitään pöytäkirjaa ja välitauoilla kävit heittelemässä tyhjällä kentällä. Kovasti ain kiersi huhu, kuinka tuo Saaran (Sape? muistanko oikein) sisko on niin kovin kaunis.

  Nää on näitä arjen oivalluksia oivoi. Mukavaa päivää, oli hauska nähdä Kluuvissa.

  • Casey
   February 27, 2012

   🙂 heh! Kyllä me pelattii Sapen kanssa viimeinen a-tyttö vuos samassa jengissä, eli silloin ehkä ollaan pelattu vastakkainkin? Mutta täysin mahdollista, että oon vain sooloillu siellä puoliajalla 😀 haha. Oli kiva nähdä myös, varmasti törmätään jatkossakin!

 • choo lee
  February 27, 2012

  the outfit is fantastic :))

  come and see my blog

  http://chicchoolee.blogspot.com/

Previous
OH CRAZY!
Perfect white t-shirt