Pieleen meni x 8

shirt GINA TRICOT* (also love this, this and this one) / pants NEW LOOK on sale! (Zalando*) / shoes BRUNO PREMI / coat H&M trend / bag TRUSSARDI JEANS on sale! (Zalando*) / sunnies LE SPECS

Kun yritin eilen valmistaa smoothieta ja nappasin pakastimesta rasiallisen vadelmia. Avatessani pakasterasian melko vauhdikkaalla tahdilla onnistuin ampumaan kaikki sisällä olleet vadelmat ilmaan ja pitkin keittiötä. Löysin niitä vielä tänäänkin mm. patterin välistä.

::

Kun yritin korjata viikonloppuna itsensä irti sanonutta tiskikonettamme mm. Suomi24-keskustelupalstan ohjeiden avulla. Löysin itsestäni todellisen putkimiehennaisen, kun nikkaroin koneen kanssa kuin vanha tekijä. Onnistuin saamaan siihen vähän eloa, mutta pyörimään se ei kyllä enää lähtenyt.

::

Kun lauloin omasta mielestäni ihan miellyttävällä äänellä Titan Rakkaudesta- biisiä, mutta lapseni pyysi minua lopettamaan aiheuttamani metelin 😀

::

Kun levitin epähuomiossa kevyesti päivettävän voiteen sijasta itseruskettavaa paljain käsin ja yritin sen jälkeen pestä räikeän oransseja käsiäni mm. fairyn ja tiskiharjan avulla. Lopputuloksena vähemmän oranssit mutta sitäkin punaisemmat kädet.

::

Kun ajattelin hiihtolomalla hiihtää useamman kilometrin monien vuosien tauon jälkeen. Ladulle kyllä pääsin viimeisenä päivänä, mutta jalassa oli 3 numeroa liian isot monot ja flunssan jälkeisessä kunnossa jaksoin hiihtää mahtavat 1,3km. Ei hemmetti miten raskas laji 😀

::

Kun yritin ottaa miniltä salaa suklaata jälkiruoaksi, mutta tekoni paljastui alle sekunnissa neidin kysyessä “äiti mikä sinun suussa tuoksuu?”

::

Kun suunnittelin kuvaavani rentoja, mutta kuitenkin tietyllä tapaa cooleja/muodikkaita kuvia, mutta onnistuin näyttämään enemmän tai vähemmän Celeste Barberilta.

::

Kun kuvittelin paitani pysyvän siistinä sekä suorana kassissa ja huomaan sen olevan tuhannen rypyssä vasta, kun olen kulkenut se päällä koko päivän ja kuvannut yhdet asukuvat.

(*sponsored/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kevättä kohti