Pieni muistutus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyn aikana blogissa on ollut ehkä poikkeuksellisen usein sisältöyhteistyöpostauksia, mutta ei mielestäni liikaa. Aiemmin tein niitä hyvin harvoin ja tarkoin valikoiden. Yhä edelleen valitsen ne hyvin tarkkaan, mutta tälle syksylle on sattunut niin monta kivaa projekti, että olen enemmän kuin mielelläni ollut niissä mukana. Aiheet ovat olleet minusta todella kiinnostavia ja monet läheisesti koulutukseeni liittyviä. Haluaisin kuitenkin tietää miten te koette nämä yhteistyöt? Ovatko aiheet olleet blogiini sopivia? Oletteko tykänneet postausten sisällöistä? 

Tällä hetkellä käynnissä on Suomen Kansallisoopperaan liittyvä projekti ja arvonta. Jos se on teiltä mennyt ohitse, niin löydätte sen täältä!

Lisäksi haluaisin kiittää teitä kaikkia, jotka jo olette blogini lukijatutkimukseen vastanneet. Vielä tarvittaisiin muutamat vastaajat, jotta päästää paremmin tarkastelemaan “tuloksia”. Joten, jos ette ole vielä vastanneet, mutta haluaisitte, niin ohjeet löytyy vastaamiseen täältä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan ihonhoito-tuotepaketti!

kuva elokuulta 2014

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kapselipuvussa Linnaan