Pieni päivitys kylpyhuoneeseen

Otetaan tähän väliin vähän sisustusasiaa. Pari näistä kuvista on jo vilahtanut IG:n puolella, mutta jaetaan ne vielä tännekin 🙂 Pitkän aikaa tuntui, ettei oikein mikään huone kotona ollut valmis, vaan aina oli jotain mitä piti vielä fiksata. Nyt kylpyhuoneen suhteen olo on ollut jo tovin eri. Tämä on tältä erää valmis ja lopputulos on yhä ihanan minimalistinen kuin alunperin haaveilimme. Uusimpana lisäyksenä täällä on nuo shampoohyllyt sekä pyyhetikkaat.

Rakennusvaiheessa emme halunneet tehdä kiinteitä syvennettyjä hyllyjä, vaan halusimme jotain muuta. Sitä jotain muuta ei kuitenkaan meinannut löytyä millään. Ei ainakaan sellaista katseen kestävää, jota ei tarvitsisi laattoihin porata. Nämä NAKA:n hyllyt iskin silmääni Instassa ja päädyin laittamaan heille viestiä.

Hyllyt sain lopulta pr-lahjaksi ja tikkaat ostin siihen lisäksi. Tämä beigen sävy istui meidän laattoihin todella hyvin! Hyllyt on sekä kauniit, että käytännölliset. Eikä niitä tosiaan tarvinnut porata laattoihin, vaan ne ovat teippikiinnityksellä kiinni!

Mitä pidätte lopputuloksesta?

(* Shampoohyllyt saatu)

 

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Amanda
  February 1, 2021

  Aivan mahtavaa… kiitos vinkistä❤️
  Vihdoin mekin saadaan omaan kylpyhuoneeseen sopivan shampoohyllyn.
  Tilaukseen menee…

  • kaisaturunen
   February 8, 2021

   Tää on huippu 🙂 Varmasti istuu teillekin!

Previous
Purentalihashieronta kokemuksia
Pieni päivitys kylpyhuoneeseen