Pieni veturinkuljettaja

SI MODA ASU SEP 11 2013SI MODA ASU SEP 11 2013SI MODA ASU SEP 11 2013SI MODA ASU SEP 11 2013SI MODA ASU SEP 11 2013lakku & hattu 2hand // hame H&M // paitis miehen kaapista // saappaat Bianco*

(*saatu blogin kautta)

Aloitetaan tämä asupostaus poikkeuksellisesti pienellä tarinalla arjestani. Tänään oli nimittäin hyvä päivä. Ensin sain Kelassa niin asiantuntevaa ja nopeaa (!!) palvelua, että lähdin hämmentyneenä, hullunkurinen virne kasvoillani ulos virastosta. Seuraavaksi astelin metroon ja olin ostamassa lippua, kun joku papparainen tuli tuomaan minulle lipun ja sanoi, että voin pitää sen. Hän ei kuulemma enää tarvinnut ja lippu oli vielä voimassa yli tunnin. Ajattelin siinä vaiheessa, että olisi ehkä parempi kävellä loppupäivä kädet ojossa, josko vaikka rahasäkki putoaisi taivaalta syliini. Ei vaineskaan, mutta ihanaa miten pienillä asioilla voi saada toisen päivän paremmaksi. Minun oli tarkoitus laittaa hyvä kiertämään ja antaa metrolippu vielä jollekin, mutta puhelin soi juuri pahaan aikaan ja unohdin siinä lörpötellessäni koko asian. Jotain hyvää minun oli tänään kuitenkin toisen ihmisen piristämiseksi tehtävä, joten kokkasin Teemulle välipalat valmiiksi hänen tullessa kotiin. Tämäkin pieni asia onnistui piristämään pitkän päivän tehnyttä miestä 🙂 Täytyy ihan ottaa tavaksi tehdä vähintään yksi hyvä teko päivässä.

Päätetään tämä postaus sitten niillä perinteisillä, hieman turhamaisemmilla asioilla. Tykkäsin kovasti näiden kuvien fiiliksestä, mutta harmittavasti juuri ne parhaat ja tarkimmat otokset olivat joko niitä, joissa pyyhin kuolaa leuasta (ensimmäinen kuva) tai niitä, joissa näytän nukahtavan pystyyn ja teen hassuja käsimerkkejä (toka vika kuva). Näistä huolimatta asu tuli varmasti kaikille erittäin selkeästi esille. Veturinkuljettajana kuljin eilen, tuut tuut!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Sesongin suloisin väri