Pientä sisustusremonttia 15 minuutissa

Kaupallinen yhteistyö: K-citymarket

Uskotte varmaan jos sanon, että ajatukset pyörii tällä hetkellä aika pitkälti taloprojektin ympärillä? Välillä sitä uneksii jo edessä häämöttävästä muutosta, vaikka se vielä kaukana onkin. Sitä kohti kuitenkin mennään ja mitä pidemmälle taloprojekti etenee, sitä valppaammaksi tulen siitä ajatuksesta, että tämä väliaikainen kotimme jää pian taakse. Tämä on ollut hyvä koti parin vuoden ajan, mutta nyt olen kyllä jo valmis päästämään siitä irti. Tämä tullaan todennäköisesti laittamaan myyntiin siinä kohtaa, kun meidän muuttopäivä varmistuu ja myyntiä ajatellen olenkin päättänyt antaa vielä viimeiset sisustusenergiat ja -inspiraatiot tähän kotiin mitä minulla annettavaa on.

Takapihan aita pitäisi uusia, samoin yläkertaan johtavat portaat viimeistellä (ollut tekeillä viimeiset kaksi vuotta krhm). Pieniä suuria juttuja myynnin kannalta. Alkuviikosta juttelin uuden kodin ostaneen ystäväni kanssa asuntojen ja talojen myynti-ilmoituksista, erityisesti niiden kuvista. Tuntuu, että pääkaupunkiseudulla ollaan jo hyvin valveutuneita minkälaisia kuvia siihen myynti-ilmoitukseen lätkitään, kun taas täällä Kotkassa kuvia on ihan laidasta laitaan. Pari hyvää ilmoitusta mahtuu joukkoon, mutta sitten siellä on myös niitä aivan ala-arvoisia ilmoituksia, joista ei ensinnäkään tule oleellisin asia esille (kuka ottaa pelkistä shampoopulloista kuvan ja kertoo sillä mukamas jotain kylpyhuoneesta?!) ja toiseksi niiden eteen ei ole nähty vaivaa yhtään.

Hyvinkin pienillä asioilla saa kämpän myyntikuvat paremman näköiseksi. Aloitetaan nyt vaikka ihan siivoamisella. Luitte oikein, välillä sitä kauhistelee ilmoituksia, joissa ei ole viitsitty edes siivota ennen kuvien ottamista. Ensimmäinen askel on siis puhdas koti ja mielellään hyvin pelkistetty (ei turhia tavaroita näkyvillä). Somistaa saa, jos se tuntuu luontevalta. Minusta myyntikuvien kuuluu olla kutsuvia ja kodikkaita sekä kertoa oleellisimmat asiat. Kotiahan siinä ollaan jollekin myymässä! Vielä ei ole aika napsia niitä virallisia kuvia, mutta ajattelin hieman näyttää, miten hyvinkin pienillä keinoilla saa asuntokuvista kutsuvampia.

Otin kohteeksi meidän makuuhuoneen, joka on ollut hyvin pelkistetyn tylsän näköinen koko tämän ajan. Stailaukseen käyttämäni tuotteet ovat peräisen K-citymarketin Hemtex24h-mallistosta, joka lanseerattiin nyt syyskuun alussa. Yhteistyön myötä pääsin tutustumaan siihen ja valitsemaan sieltä omia suosikkejani. Uuden kodin ollessa vielä vaiheessa totesin, että voisin hyödyntää näitä tuotteita nimenomaan väliaikaisen asunnon stailaamiseen. Muuton koittaessa niille etsittäisiin sitten ne varsinaiset paikat uudesta talosta.

Sitä silmällä pitäen lähdinkin tuotteita valitsemaan. Olen jo jonkin verran koonnut ideoita uuden talon sisustukseen ja erotuksena esimerkiksi meidän edelliseen kotiin pääkaupunkiseudulla haluan tällä kertaa pehmeyttä, lämpöä ja jonkin verran myös värejä. Ei siis todellakaan enää pelkkää mustavalkoista ja kliinistä. Toki näitäkin sävyjä joukkoon mahtuu, kuten myös rakastamaani harmaata, mutta niiden rinnalle haluan ehdottomasti myös jotain muuta. Lisäksi haluisin yhdistellä enemmän erilaisia pintoja, rouheita, sileitä, pehmeitä, kovia ja pörröisiä.

Keväällä fiilistelin kovasti vaaleanpunaista, mutta näin syksyn tullen olen tykästynyt enemmän eri vihreän sävyihin. Kaikki tummasta vihreästä, vaaleen savimaiseen vihreään näyttävät sisustuksessa hirmuisen hyvältä. Erityisesti yhdistettynä klassiseen harmaaseen, raikkaaseen valkoiseen ja lämpöä tuovaan puunväriin. Tämmöisellä väripaletilla loihdin pikaisen 15 minuutin muutoksen meidän makuuhuoneeseen:

Mitään sen suurempaa ja aikaa vievää ei siis tehty. Itse asiassa kaikki huonekalut tuota vanhaa yöpöytää lukuunottamatta jäivät paikoilleen. Kirpparilta löytynyt kolmen euron puinen yöpöytä minun on pitänyt kunnostaa ikuisuuden (ostopäivästä lähtien) ja nyt päätin ottaa sen pois tuolta pyörimästä. Se tulee ehkä päätymään minin huoneeseen uudessa talossa, sillä se on hieman yksinäinen parisängyn vieressä. Mutta takaisin tähän vartin sisustusremonttiin.

Siinä ajassa ehdin vaihtaa meille uudet valkoiset satiinilakanat, jotka antavat ripauksen hotellifiilistä sekä pöyhiä uudet hieman väriä tuovat koristetyynyt nukkumistyynyjen joukkoon. Näiden asettelu on kyllä sekin sellainen taitolaji, että pakko nostaa hattua sisustusbloggaajille, joiden tyynyt tuntuvat olevan aivan ihan moitteettoman näköisesti kuvissa. Lämpöä hain makuuhuoneeseen pehmeällä tummanharmaalla viltillä sekä tummanvihreällä kynttilälyhdyllä.

Pöydän ja lipaston uupuessa väliaikaisen asunnon makuuhuoneesta maljakko kukkakimppuineen sai kuvien ajaksi jäädä marmoritarjottimelle. Harvemmin nimittäin kukkamaljakoita sängyn päällä pidän 😉 Itse maljakosta sen verran, että tämä kyseinen maljakko on ihan loistava pidempivartisille kimpuille, jotka ovat ainakin minulla tuottaneet tätä ennen hieman päänvaivaa, kun ei ole ollut sopivaa astiaa. Useammankin kerran sellaiset kimput ovat sitten päätyneet vesikannuun 😀

Jos vielä lyhyesti kertoisin mietteitäni K-citymarketin uudest Hemtex24h-mallistosta, niin sen parhaita puolia on ehdottomasti kohtuullinen hinta yhdistettynä kuitenkin laatuun. Esimerkiksi kuvissa näkyvillä koristetyynyillä on hintaa 14,90€, mutta nyt niistä saa -25% plussakortilla, jolloin hintaa jää vain päälle 11 euroa. Värejä ja kuoseja löytyy useampaankin makuun. Iso plussa myös siitä, että sisustushankintoja voit tehdä samalla, kun käyt ruokaostoksilla. Oletteko te mahdollisesti törmänneet jo tähän mallistoon? Entä mitä mitä värejä tai sisustustrendejä te fiilistelette tänä syksynä?

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Janina
  September 7, 2017

  Mun äiti on kiinteistönvälittäjä ja olen käynyt välillä räpsimässä hänelle kuvia myynti-ilmoituksiin.. Vaikka myyjiä kuinka pyytäisi siivoamaan asunnon ennen kuvien ottoa tulee AINA vastaan niitä jotka eivät vain yksinkertaisesti ymmärrä miksi siivoaminen on niin tärkeää ja eivät siksi tee tätä..

  Pahin sattui kun herttaisen mummon oli ollut tarkoitus lähteä asunnostaan pois kuvauksen ajaksi, mutta astuessamme asuntoon sisällä mummo odotti pullatarjottimen kanssa keittiössä? Hän oli juuri ostanut noin 200 rullaa halpaa vessapaperia jotka valtasivat eteisen täysin ja oli niin kiusallista, kun hän ei tajunnut yhtään, että ne olisi pitänyt viedä muualle.. Muutenkin asunto oli valitettavasti aika pommin jäljiltä? lopuksi vielä ehdotti jos ottaisin myös hänestä kuvan ja laitettais myynti-ilmoitukseen, että jos joku mukava pappa sattuu ostamaan asunnon niin hänet sais kaupan päälle?❤

  • Kaisa
   September 8, 2017

   Voi ei!! Näitä tarinoita olen nimenomaan kuullut useita ja monesti ne on juurikin niitä vanhempia ihmisiä, joilla on hieman erilainen käsitys myyntiä edistävistä kuvista. Mutta tässä kohtaa pakko sanoa, että viimeinen lause pistää kyllä vähän hymyilyttämäänkin 😀 <3 Voi mummoa! Mä toivon, että hän löyti mukavan papan kävi asunnon miten tahansa <3

Previous
Hyvää tukkapäivää