Pilkahdus kevättä

Sieltä se on tulossa, ei epäilystäkään. Kevät nimittäin! Hitaasti, mutta varmasti tänä vuonna. Sen kunniaksi ensimmäinen selkeä kevätasu, joka päällä kuljin torstaina pitkin Helsingin lumettomia katuja. Lumettomuus yllätti todella, koska täällä Kotkassa nietoksia riittää vielä vaikka millä mitalla…

Uskaltauduin kuitenkin lähtemään Helsinkiin ensimmäistä kertaa ilman talvitakkia auringon porottaessa niin lämpöisesti jo aamukahdeksalta. Trenssi olisi kaivannut hieman kevätfreesausta (kuten kaipaa myös hiukseni), mutta siihen ei nyt ollut aikaa. Täytyy höyryttää takki viikonlopun aikana, sillä luultavasti sille on käyttöä taas ensi viikolla, ainakin paksumman neuleen kanssa.

Toinen keväinen merkki asussa on ehdottomasti vaaleat farkut, mutta niistä lisää huomenna. Nyt laitan läppärin kiinni ja alan siivoushommiin. Tänään on tarkoitus perussiivouksen lisäksi järjestellä ja käydä läpi viimeisiä muuton jäljiltä laatikoissa olevia tavaroita sekä lasten pieniä vaatteita. Kunnianhimoinen tavoitteeni on myös ehtiä laittamaan näitä sekä omia vaatteita myyntiin, mutta saas nähdä. Joka tapauksessa siivouksenkin osalta täällä ollaan selkeästi kevätmoodissa. Klassinen kevätraivaus on minulle ihan pakollinen ja tuo niin hyvän fiiliksen.

Mukavaa viikonloppua sinne!

ps. Mitä mieltä olette uudesta vyölaukustani*? Haaveilin sellaisen käytöstä koko raskausajan, mutta jotenkin se ei siihen mahan kylkeen oikein istunut 😀 Mutta nyt istuu ja ainakin itse fiilistelen tätä täysillä!

Kiomi coat

Lindex jeans, knit and earrings

Karu Atelier bag (*gifted)

Zalando boots

RayBan sunnies

photos: Janni Ehari, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Veera
  March 26, 2019

  Hienoa nähdä kotimaisia laukkuja blogeissa! Itse olen harkinnut Karu-laukun hankintaa, mitä tuumit laadusta ja ulkonäöstä?

  • Kaisa
   March 26, 2019

   Tuumin, että vitsit miten hienoa käsityötä täällä tehdään 🙂 Näitä pitäisi nostaa paljon enemmän esille ja kannattaa kotimaisia suosimalla heidän tuotteitaan! Tykkään siis todella kovasti ja lisää kuvia tulossa tämän kanssa varmasti pian!

Previous
Meidän lattia
Pilkahdus kevättä