Innostuin viime viikolla paistamaan pinaattilettuja. Käytin pakastettua pinaattia, mutta tähän sopii myös tuore pinaatti. Nokkosta voi myös käyttää, mikäli sitä on saatavilla. Pinaattilettujen kanssa söin perinteiseen tapaan puolukkamuhennosta. Lisäksi tein yhtä minun ja Teemun suosikkisalaattiani. Kutsutaan sitä terveyssalaatiksi, koska se on aikamoinen terveyspommi, ellei nyt tuota sipulirouhetta lasketa. Raejuusto tekee salaatista ihanan kostean, joka on tässä tapauksessa hyvä asia. Yleensä vihaan vetisiä salaatteja, mutta tonnikalasalaattissa saa omaan makuuni olla hieman kosteutta. Joskus lisään salaattiin vielä keitettyä kananmunaa tuomaan lisää proteiinia.
Nämä ruokajutut tuntuvat uppoavan täällä kuin lämmin veitsi voihin, joten yritän tuoda niitä säännöllisin väliajoin piristämään blogia.
ps. kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen, oli mukava saada hieman vertaistukea!

Q
May 14, 2013nam ku rupes tekemään pinaatti- (vai olikohan ne nokkos..) lettuja mitä tehtiin joskus mummin kanssa oli meinaan hyvvvväää!
Casey
May 15, 2013mullakin tulee lapsuus näistä mieleen 🙂
roosa-maria
May 14, 2013aika hauska sattuma.. tein juuri tänään pinaattilettuja, tonnikala täytteellä 😀 toi on kyllä tosi herkku yhdistelmä :p
Casey
May 15, 2013heh 😀 pinaattiletut ja tonnikala kuuluu kyllä yhteen!
Jozella
May 14, 2013Nami, näyttää hyvältä! Täytyypä tätä reseptiä kokeilla 🙂
XO
Jozella
http://jozellablog.blogspot.fi/
lllotta
May 15, 2013Oi näyttää hyviltä, miullakin on pitkään ollut tarkoitus pinatoida letut. Ruokapostaukset on tosi kivoja! Ja olisi kiva saada joskus vähän jotain treenijuttuakin ohimennen. 🙂
Casey
May 15, 2013🙂 kiva kuulla. Treenijuttuja olen kyllä tehnyt tosi harvoin, mutta laitetaan korvan taakse!