Pink overdose

SI MODA ASU MAR9 2015 1

Pahoittelen jo etukäteen postauksen kuvatulvasta. En vain kyennyt valitsemaan muutamaa parasta, koska kuvat olivat yksinkertaisesti kaikki erityisen onnistuneita. Erityisen pinkkejä ja söpöjä 😀 haha.

Huvittavaahan tässä on se, että kuvasimme ensimmäistä kertaa Kiran kanssa yhdessä ja jälki näyttää tältä. Kiralla on kyllä erityisen hyvä silmä kuvaamiseen, sillä hän on myös saanut lievän jännitykseni katoamaan kuvista. Uusien ihmisten kanssa kuvaaminen tuo kyllä ihanaa vaihtelua kuvakulmiin ja muutenkin fiiliksiin kuvissa. Kuvauspaikkakin meni tällä kertaa ihan nappiin, vaikka ei sitä etukäteen suunniteltu mitenkään. Täytyy lyödä uudet kuvaustreffit lukkoon, kun tämä eka kertakin sujui näin mutkattomasti.

Täytyy muuten sanoa vielä tuosta mustasta pooloneuleesta muutama sana. Olen käytännössä asunut siinä koko talven ja se on ollut heittämättä käytetyin vaatekappaleeni viime aikoina. Olen siis myös pessyt sitä ahkerasti, mutta neulos on yhä erittäin siistin ja uuden näköinen. Ei mitään merkkejä nukkaantumisesta tai muotonsa menettämisestä. Tähän väliin vielä siis huomio, että neule on jo pari vuotta vanha ja käytin sitä myös raskausaikana aivan viime hetkillä. Eikä mitään vaikutusta! Niin se vain palautui pesussa alkuperäisiin mittoihin. Olen siis erittäin positiivisesti yllättynyt neuleen laadusta ja aion kyllä käydä Seppälässä kurkkaamassa, jos vastaavia sattuisi olemaan nyt myynnissä. Mielelläni nimittäin omistaisin tällaisen myös toisessa värissä.

SI MODA ASU MAR9 2015 6SI MODA ASU MAR9 2015 00SI MODA ASU MAR9 2015 2SI MODA ASU MAR9 2015 4SI MODA ASU MAR9 2015 7SI MODA ASU MAR9 2015 3

takki/jacket WEEKDAY*
pooloneule/polo knit SEPPÄLÄ
laukku/bag COCCINELLE
kengät/shoes ZARA
hiusdonitsi/scrunchie BIKBOK*
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Kira/Blond Rivets
XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Jenni
  March 10, 2015

  Aivan ihania kuvia. Tykkään hirmuisesti tuosta sun kampauksesta ja kuvien tausta sopii asuun tosi hyvin!

  • Kaisa
   March 11, 2015

   Kiitti! tää oli kyllä onnistunut setti 🙂

 • Opiskelija
  March 10, 2015

  Hei, tykkään sinun blogista kovasti!

 • Vivi
  March 10, 2015

  Tosi onnistuneita kuvia, vaaleanpunainen sopii sulle ihanasti! Ja edellisen kommentoijan mielipiteeseen on pakko yhtyä: tuo kampaus on kyllä niin ihana 😀

  • Kaisa
   March 11, 2015

   Kiitos 🙂 pitkään vihasin vaaleanpunaista, mutta aina kun sitä päällä oli niin sain kuulla miten hyvin väri sopii minulle 😀 pakkohan se on siis uskoa!

Previous
Comfort zone