si-moda-asu-sep18-2016-3Ensimmäinen päivä kotona ja voi luoja miten ihmistä voikaan väsyttää 😀 Aamulla ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta nukkua älyttömän pitkään, koska olin buukannut yhden kuvauskeikan tälle päivälle. Sieltä kotiuduttuani valmistin ruoan tuolilla istuen, koska seisominenkin tuntui ihan ylivoimaiselta, haha. Pieni ruokalepo vaihtui pitkiin päikkäreihin, kun heräsin sohvalta hieman hämmentyneenä puoli seitsemän aikaa illalla. Ihan kuin kärsisi pahasta jet lagista. Onko se edes tunnin aikaerolla mahdollista??

Päiväunista johtuen tälle päivälle suunnitellun postauksen viimeistely hieman venyi, pahoittelut siis myöhäistä julkaisuaikaa. Päätin aloittaa reissukuvien purkamisen väärästä päästä, nimittäin näistä viimeisen illan asukuvista. Odotin koko viikon koska olisi tarpeeksi viileää, että voisin illalla pukea pitkähihaisen päälle. Luitte oikein, ekoina päivinä pitkähihaiset olivat ehdoton ei, koska ilta yhdeksältäkin mittari näytti vielä +30°C ja ilma oli todella hiostava.

si-moda-asu-sep18-2016-5si-moda-asu-sep18-2016-8si-moda-asu-sep18-2016-00si-moda-asu-sep18-2016-1

Mutta vielä pari sanaa itse mekosta, joka on paitsi kaunis, mutta myös äärettömän mukava päällä. Mekko on tosiaan Gina Tricotin AW16* mallistosta ja saapuu kauppoihin muutaman viikon päästä. Lainasin sitä ihan varta vasten tälle reissulle, koska arvelin löytäväni sille täydellisen kuvausympäristön ja niin teinkin. Ei varmasti ole epäselvää mikä väri on löytänyt tien sydämeeni tänä syksynä? Kyllä, olen aivan hurahtanut vaaleanpunaiseen ja pinkkiin. Sävyn pitää kuitenkin olla juuri oikea, ettei pinkki näytä mauttomalta. Itse suosin eniten marjapuuronpunaisia ja vaaleita vanhan roosan sävyisiä pinkkejä. Ne sopivat mielestä iholleni parhaiten.

Kauneimmat pinkkiunelmat tuntuvat olevan pitsisiä, villaisia, satiinisia tai samettisia, eli valmistettu materiaaleista, joissa tekstuurilla on suuri vaikutus. Jotenkin väri tulee paljon paremmin esille valoa taittavasta satiinista tai kuviollisesta pitsistä kuin tylsästä puuvillasta. Jos teidän tekee mieli hommata joku piristysruiske syksyksi vaatekaappiin, niin suosittelen vilkuilemaan näitä pinkkejä kaunokaisia. Muhkea roosan värinen neule tai pikkumustan tilalle hankittu pikkupinkki (kuulostipa pahalta :D) saa varmasti kehuja ja kääntää katseet 🙂

ps. Iso kiitos siskolle näistä ja muutamista muista reissun asukuvista. Tiedän, ettei kuvailut ole todellakaan hänen lempipuuhiaan, mutta kiltisti ja maltillisesti hän jaksoi kameran takana olla. Eikä tässä lopputuloksessakaan valittamista ole, vaikka järjestelmäkamera hänelle melko vieras onkin. Päinvastoin, näistä tuli tosi kivoja vai mitä?

si-moda-asu-sep18-2016-2si-moda-asu-sep18-2016-0si-moda-asu-sep18-2016-7si-moda-asu-sep18-2016-4

dress GINA TRICOT (AW16*) / shoes NIKE/ sunnies H&M / bag REBECCA MINKOFF

photos: my sister / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • ANNII
  September 19, 2016

  Ihania kuvia! 🙂

 • Elina
  September 22, 2016

  Todella ihanat kuvat ja kuvien mekko myös!!

  • Kaisa
   September 22, 2016

   Kiitos! Tuo mekko on kyllä ihan älyttömän kaunis minustakin 🙂

Previous
Mini traveling outfit