Pinnalla nyt: 50 shades of beige

Tuossa aiemmin tulikin jo listattua omia suosikkitrendejäni tähän kevääseen ja mainittua myös tämä kauden ehdoton hittiväri beige. Tämä neutraali, kädenlämpöinen, jopa aavistuksen tylsä väri on tänä keväänä mielenkiintoisempi kuin aikoihin. Mielenkiintoisen siitä tekee eri beigen sävyjen yhdistely. Kerrosta siis beiget vaatteesi yhdeksi vanilla latte kokonaisuudeksi. Leikittele eri materiaaleilla, pinnoilla ja beigen sävyisillä kuoseilla.

Löydä itsellesi se paras beige kokeilemalla eri beigen sävyisiä vaatteita kasvoja vasten. On tärkeää muistaa, että esimerkiksi oliivi-iholle sopii parhaiten hieman erilainen beigen vivahde kuin vaikkapa punertavammalle skandi-iholle. Jos all beige tuntuu liian valjulta, niin beigen kaveriksi sopii hyvin valkoinen, joka raikastaa ihanasti. Kultaisista asusteista ja koruista puolestaan tulee ripaus sitä kaivattua särmää muuten hyvin tasapainoiseen sävymaailmaan.

Tämä on ehdottomasti tämä hetkein trendeistä se oma suosikkini, sillä se istuu omaan tyyliini jo ilman mitään kummempia hankintoja. Näen myös, että tämä on niitä trendejä, joka säilyy pinnalla varmasti pidempään ja tähän liitettävät vaatteet sekä asusteet ovat varmasti sellaisia, jotka ovat ajankohtaisia sesongista toiseen. Tarkoituksena olisi kuvata teille tähän liittyen muutamat asukuvat. Onko teillä toivetta asukuvien suhteen? Rakentaisinko asut jonkin yhden beigen vaatekappaleen ympärille? Minkä?

neuletakki &Other Stories / housut Zara / bleiseri Weekday / laukku JW Anderson

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Tuuli
  April 12, 2019

  Minun toiveeni olisi beige alaosa, joko housut tai hame. Itsellläni ei mitään beigeä vaatetta ole, koska jotenkin kasvojen- ja hiustenvärini takia beige ei tunnu omalta/sovi. Kiinnostaisi kuitenkin kokeilla beigeä ja vähän saada pukeutumiseen jotain uutta. Hame tai housut olisi hyvä aloitus. Minkä värien kanssa yhdistää sitten nuo beiget alaosat?

  • Kaisa
   April 13, 2019

   Beiget housut oli mulla ekana mielessä, joten taidankin ottaa ne tähän 🙂 Kiitos viestistä!

Previous
Kevättakissa vuosina 2010-2018
Pinnalla nyt: 50 shades of beige